• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: nevím, co psala samková, já jí nečtu. btw. proč jste schválili kvóty?
    COOLER
    COOLER --- ---
    7 zemí do 5 let - Generál Wesley Clark mluví v roce 2007 o politickém puči v USA
    https://www.youtube.com/watch?v=evY71iLZ8vk
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak imigranti už obsadili planetu JO :)

https://www.facebook.com/tojepsycho/videos/10153585240984872/
    COOLER
    COOLER --- ---
    hmm, tak otava a vyhulený ufo jsou pro kvoty. to jsem zvědavej, jak nám to vysvětlí

COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak to bychom měli oslavit :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: Rad bych upozornil ze jsem samozrejme mel pravdu, Tripartis prohlasoval balicek s opozici a jako premier skoncil.
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak to vidíte, všichni se tu hádáme, ale jakmile promluví předseda Evropské komise, všichni jsem zajedno :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jj a také bychom měli mít všichni nový ipody a stejný počet pruhů adidas
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: Někde jsem ti slyšel, že existuje deklarovaná ústní dohoda řečená před novináři, že s kvótami musí souhlasit všechny státy.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: a kazda zeme dostane umerne k svemu poctu obyvatel kus morskeho pobrezi a kus alp, a taky vsechno nerostne bohatstvi se umerne rozdeli mezi vsechny zeme EU
    COOLER
    COOLER --- ---
    GOONER: jsem pro, aby životní úroveň v celé EU byla stejná jako v Německu. Hlasy proti jsou bezcenné a kdo nesouhlasí, není Evropan. Dal bych o tom hlasovat u mě doma :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    Dneska v EP Juncker v plné parádě. Kvóty mají být povinné, hlasy oponentů jsou bezcenné a kdo nesouhlasí, není Evropan. Navíc se má o návrhu EK hlasovat na pondělní schůzce ministrů vnitra, kde stačí kvalifikovaná většina, místo na summitu evropských lídrů, kde má každý stát právo veta. Až budou politici V4 brečet, jak je přehlasovali, měli by si sami vzpomenout, jak před pár lety pomohli prosadit Lisabonskou smlouvu.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: jidelnicek ma byt pestry a cpat se dokola lososovym kaviarem nejde :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    pánové, proč tolik nenávisti? vždyť jsme tu všichni jedna rasa!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Ty, ty budes jist Kostelecke uzeniny a zajidat je vodnanskym kuretem !
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: tak si hlavne pri manipulaci se strelnou zbrani sam neubliz - dle tveho projevu lze usuzovat, ze moc intelektu jsi nepobral :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Za to ze jsi me odhalil si te najdu a s pistoli u hlavy te donutim aby jsi jel na repkovy olej z Prahy do Brna po D1 a vzal si pri koupi toho paliva uctenku !
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    FRONEMA: otava je babišem nasazený agent
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: ted teda prekonavas v otavovitosti i sam sebe FRONEMA:
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GOONER: klaus i bobo se stihli odepsat dřív, než jim mohla bejt podána jakákoliv nabídka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam