• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak kolik jsi napočítal? :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Opet strasis neznamym - jako kdyby tech syranu melo prijit 10 000 000 a kazdej by si musel jednoho nechat doma.

Pocet zadatalu o azyl v CR ze Syrie je naprosto zanedbatelny a smesny. Ostatne to malo maji se SSO spolecneho.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: čti dál, rozhodně bych se na tvém místě nenechal uspokojit prvním číslem, které jsi našel se jménem Sýrie :) ale napiš mi až výsledek sčítání, jinak tu budeme dlouho :)
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    COOLER: Tak já tedy těm zlomyslným lžím věřit nebudu :) kvóty nikdo nenavrhuje, nikdo neobhajuje a nesnaží se je prosadit proti naší vůli :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: jestli mas pocit, ze se Ti psychopat nekdy omluvi a uzna vlastni chybu, pak se obavam, ze Te v zivote ceka jeste nejedno zklamani ;-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Az jejich pocet dosahne poctu clenu SSO, bude jiste cas na celonarodni paniku a lynche.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jestli se divam dobre tak bylo vyhoveno celkove 37 novym zadatelum a 184 prodlouzeno, to jde pres vsechny narodnosti. Skutecne, pri techto poctech se neni co divit mistni hysterii.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Oka, je to 69 Syranu od zacatku roku. Wow.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: už jsem ti sem házel oficiální statistiku, která tyhle tvoje lži vyvrátila. tehdy jsi místo omluvy mlčel a teď to zase vytahuješ?
    COOLER
    COOLER --- ---
    dejte HWLLFFRDD mínusy za mě, on už si mě bloknul :)

malé okénko do minulosti:
    Lisabonská smlouva proti nelegální migraci - nenechte se strašit
    https://www.youtube.com/watch?v=XA3E_U7MxgI
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Kolik musimu kde presne resis ?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Kdo to říká? Kdo řeší 7 Syřanů? Já řeším muslimy.
    GOONER
    GOONER --- ---
    HWLLFFRDD: za to můžou rodiče, nechali mě v mládí očkovat... :(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Az na to ze u nas je cca 500 000 legalnich imigrantu a vy tu krizujete tech 7 Syranu co zatim pozadalo o azyl.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GOONER: Já zas nemám Aspergerův syndrom, no, každej máme něco
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Hele, vykašlete se na to, kdo koho zahání do moře a kdo komu nevrátil sekačku na trávu.

Podstatná je ta teze "Tak ale ono v podstatě je normální, že pokud se objeví vnější nepřítel, tak lidé mění svoje přístupy. To tak bylo v historii vždycky."

A ta platí.
    GOONER
    GOONER --- ---
    HWLLFFRDD: sry no, na rozdíl od tebe nemám patent rozum. :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    HWLLFFRDD: Jen trochu :-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GOONER: No pokud máš pocit, že si teď Paulmuaddib dělá z Omnihashe srandu, tak je to s tebou ještě horší než jsem si myslel
    GOONER
    GOONER --- ---
    kdo si teď tady vlastně z koho dělá srandu? Se nějak nechytám. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam