• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    TEKKIT: Pak spotřebitelé u nás budou profitovat z dotací placených daňovými poplatníky cizích států. A my budeme moci kapitál investovat v odvětvích s vyšší přidanou hodnotou.

Tebe nezajímají zaměstnavatelé, ale spotřebitelé. ;)

(O dotacích toho rakušáci napsali hodně, lze najít zejména na mises.org )
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak tu máme přípravu na natáčení a jedeme na ostro! :D

a teď testová otázka: myslíte, že TV NOVA, narozdíl od RT, odvysílala záběr celý? :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Jenže ti byli jediní, mne spíše zaujali zdrželi se a nehlasovali. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: top09 pro kvóty hlasovali i minule. spíš je mi záhadou zdechovský. poprvé pro, podruhé proti, potřetí radši nehlasuje. a v diskusích dává za pravdu všem :) typické lidovecké :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    Blahé paměti mi tu někdo vyčítal, že dávám příspěvky, které se netýkají Svobodných. A proto se ptám, kolik z předchozích 100 příspěvků se týkalo Svobodných, jejich programu apod.?

A pokud se netýkalo, je to ok? Absolutní svoboda neexistuje.

WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Už je to rozdíl, už je zpracovali, minule to bylo proti kvótám.
    COOLER
    COOLER --- ---
    TEKKIT: tak jasný, že řešení je zrušit dotace všude :)

jinak aktuální statistiky. eurohujeři otava a ufo mají zase co vysvětlovat :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    GOONER: a když my je nedostaneme a konkurenční firmy z jinejch zemí ano? ajo...důstojnost a čest...hm
    GOONER
    GOONER --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Přesně tak.

Nebo když se na tobě vystřídá dvanáct Afghánců, a někteří dvakrát, nebo třikrát, tak se to počítá jako 30 případů, že?

Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press
    http://www.digitaljournal.com/article/346059
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: u nas je hlaseno cca 500 znasilneni za rok a odhaduje se ze skutecny stav je tak 10 - 15x horsi. Muzem ted prijmout prosim 75 doktorek ?

//jinak ve svedsku maji hlaseny pocet znasilneni cca 7000 - ovsem tam pocitaj kazdy pripad zvlast, takze pokud zena rekne ze s ni mel manzel styk treba 100 rocne proti jeji vuli, pocita se to jako 100 pripadu zansilneni. Odsouzenych tam maj cca 200 rocne, coz je IMHO mnohem vice vypovidajici cislo. Takze tech znasilnenych svedek asi moc nenajdes.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: No, zamáčkl jsem slzičku, a co? Ti za každou úspěšnou doktorku najdu sto znásilněných švédek, nebo britek pod patnáct.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    AXTHEB: Pravda, pouzil jsem zjednoduseni, za to se jiste budu smazit v pekle, ale dobre - v Syrii se mluvi aspon ctrmi jazyky a nekolika narecimi (Arabsky, Kurdsky, turkmensky, armensky) a kdyz nekdo rekne ze je z oblasti kde se mluvi urcitym jazykem, mel by ho ovladat.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA:
    Dvojka dobrý, to navrhuju celou dobu.

Plus pohovor s psychologem + pár dní sledování.

Pak by taky bylo možné mít v jídelně hodně kamer, přijít tam s megafonem a zařvat "takbír" a pak ze záznamu zjistit, kdo okamžitě reagoval "Alláhu akbar".

Jasně, že do ČR nikdo nechce, ale začne.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    AXTHEB: Holt my tu máme samé odborníky.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    AXTHEB: LOL
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Syrsky, jo.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Tak opaleni otisku samozrejme nepomuze, to je zcela naivni. Musel by jsi si ty prsty v podstate znicit aby tvuje otisky byly necitelne.

Pokud nekdo nebude mit doklady, tak si dovedu predstavit ze na imigracnim zjisti ze
    1) bude muset umet Syrsky
    2) Odkud jste ? Jaka adresa ? Aha, kouknu do google maps - jak se jmenuje obchod ktery jste meli pres ulici ? A jak se jmenuje ulice ktera je kolma na tu vasi ? Nevzpomenete si ? no nevadi, tak jak se jmenuje aspon nejvetsi namesti ve vasem meste? jake mesto lezi na sever ? Hmm, taky nevite ....

Zkus se zeptat na zkusenosti s immigracnim nekoho kdo uz do CR skutecne legalne immigroval. Pokud vim, CR je k immigrantum velmi malo privetiva a nnei to zadna prdel se k nam dostat.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: No tak já o tom mluvím docela dost. Problém je, že v současnosti na to naše politická reprezentace, stejně jako jakákoliv jiná, rezignovala a neděje se to.

I při současné legislativě je možnost pravomocně rozhodnout o vrácení imigranta minimálně na tři čtyři roky. Teď v Maďarsku tuším dotáhli první případ. Různá odvolání a podobně. A pak, kdyby k tomu mělo dojít, tak se stihne zaměstnat jako tester ostrosti kuchyňských nožů v IKEI. A v budoucnu nám budou Němečtí humanisté tlačit takovou legislativu, že to bude úplné sci-fi někoho vrátit.

Navíc někteří zahazují doklady a opalují si prsty kvůli otiskům.

Ale kdyby to fungovalo (a technicky by to nebyl problém), tak se 30-40% pošle domů, všichni uvidí ty závěry lodí plujících na opačnou stranu, a ti "wanabee" migranti najednou nebudou kalkulovat 95% šance, že přepluji moře + 100% šance, že když už v EU budu, tak jsem tam navždy, ale 95% šance přeplutí a pouze 60% šance na to tu zůstat.

Tím se jejich celková ochota migrovat značně sníží a bude prostor řešit to ostatní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam