• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: uprimne receno... kdyz nad tim tak premyslim, libi se mi to cele cim dal tim min. jednotlive jsou to pekne myslenky. chranime prava tech nejslabsich. dite ma pravo na utajeni vseho mozneho. mela by existovat organizace, ktera bude pomahat detem. jenze... kdyz se to da vsechno dohromady a k tomu se prida stat, vznikne z toho neco, co se mi libit prestava. uprimne receno, spis se zacinam divit, ze se u nas neproflaknul nejaky pripad podobny tomu norskemu. bud tu neni po 'zbozi' takova poptavka, nebo se tu nenasel dostatecny pocet lidi s dostatecne kachnim zaludkem. a nebo treti moznost - u Noru se vi, ze statu veri, takze si nechaji ledaccos libit. u nas statu a jeho organum veri opravdu malokdo
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GLADILAF: Marne premyslim nad tim jestli lidi kolem SSO byli demagogy pred tim nez se k SSO dali, nebo je to neco jako nakaza a obevuje se to az po primknuti ke strane.

Zakladni premisa je, ze existuji ciny a chovani ktere neni nutne trestne postizitelne ale presto je tak zavazne a deti poskozujici, zevede k odebrani deti, at uz v CR, nebo v Norsku, nebo jinde po vyspele evrope. Mozna ze treba v Rusku do toho stat nekeca . Ja bych preferoval aby ti co jim soucastna uprava nevyhovuje radeji do toho Ruska odesli, nez by se snazili privest Rusko k nam ;-)

Jestli se to to nelibi, zaloz si vlastni stranu, az te zvoli do prlamentu, muzes ten zakon zmenit .. oh wait !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Prosimvas, po udeleni banu HWLLFFRDDovi jste jeste zapomeli smazat jeho posty, muze to nekdo prosim napravit ? Prece si stranu nenchate takhle sproste rozvracet, zvlast kduz postnul takove svinstvo jako nezavislou analyzu lajkovanina internetu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Tak jo, v tom se neshodneme. Já si prostě myslím, že do extrému by to jít nemělo.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Tak se nic nemění. Za své děti jsou odpovědní rodiče, nikoliv stát, společnost, nebo ty. Zase sklouzáváš do toho zvráceného "Stát vlastní děti."? Co je ti po cizích lidech?

Proč vůbec nedojdeš do logického konce a neřekneš něco ve smyslu: Aby lidé mohli mít děti, tak musí mít povolení od státu, musí projít testy, školeními a získat ""rodičovský řidičák".
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: A když nechtějí, protože jim život na ulici vyhovuje?
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Samozřejmě. Má se jim pomoct jinak než odebíráním dítěte.

Jinak, co stát dělá, dělá dobře:

PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Ano, tady je kámen úrazu. Takže podle tebe pokud například nebudou mít rodiče střechu nad hlavou a budou spát na nádraží, což není trestný čin, má jim dítě zůstat?
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Ano, zneužití dítěte je trestný čin, pokud nejsou pravomocně odsouzení, tak se ničeho nedopustili.

Jinak viz níže můj předchozí příspěvek.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: A tady je kámen úrazu - nemusíš znát spis, abys mohl uzavřít, že státu je do dětí hovno, pokud rodiče nespáchají trestný čin proti dítěti. De lege ferenda nikoliv lata!

V praxi by to tedy v Norsku mělo být tak, že jakmile někdo cestuje na dovolenou do Norska s dětmi, tak už na hranicích by se jich měli zeptat, jak vychovávají své děti. Např. otázka: Dal jste někdy svému dítěti pohlavek? Pokud je odpověď "Ano.", tak by si tam ty děti měli rovnou nechat a dát Norům k adopci, už na hranicích sebrat. Jako já kdybych se chtěl zbavit svého dítěte, tak jedu do Norska, dám mu na veřejnosti pohlavek (udělám něco, co není trestné, ale za co děti na sto pro berou) a mám vyřešeno, zbaví mne rodičovské odpovědnosti a nazdar. Chápeš tu zvrácenost?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Napsal jsi, že nezneužívali, protože se nedopustili trestného činu [ WANTON @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: To jsi to pochopil blbě ty. Já ty dvě věci nesměšoval dohromady.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    COOLER: To rozhodně. Já musím opět zdůraznit, že neříkám, že norské úřady postupují správně. Jen celou dobu říkám, že bez hlubší znalosti věci je objektivní hodnocení nemožné.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PHAILO: true story. ale zase je pochopitelné, že jsou lidé nervózní, když nejsou informování. a rozdělení synů naprosto neakceptovatelné. škoda, že barn. nemůže mluvit, bylo by to o dost zajímavější (pro kluky asi ne, ale jako reality show dobrý).
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Krásný

Data Boutique - Jaké posty lajkují antislamisté, sluníčkáři a další?
    http://databoutique.cz/...3%A9-posty-lajkuj%C3%AD-antislamist%C3%A9-slun%C3%AD%C4%8Dk%C3%A1%C5%99i-a

Tak na to hajlíka!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Ano, tak je to i u nás. Sdělíme je samozřejmě účastníkům řízení.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: ...a ktere nikomu nesdelime, protoze chranime zajmy mladistvych. Ook
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Tak to jsi pochopil úplně blbě. Měl jsi to pochopit tak, že neprokázání trestného činu ještě neznamená, že nebyly prokázány skutečnosti, které jsou důvodem pro odebrání z péče. A že tyto dvě věci je třeba rozlišovat.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO:
    PHAILO: Jestli jsem to pochopil správně, tak jsi klasický radikální positivista. "Děti jsou vlastnictvím státu." Tohle by nikdo ve společenské smlouvě nepodepsal ani omylem, nesouhlasil by s tím a přesto je to údajně ta smlouva, kterou vznikl stát, který chudáčky děti proti rodičům brání. Chce se mi zvracet.
    THETAN
    THETAN --- ---
    HWLLFFRDD: no pokud vím tak "nejveselejší výkřik" na tomto foru byl tvůj odkaz na svobodné forum a jejjich "něco tam bude - možná hovno" story :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam