• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BENISH: Zkusil bych spíš logiku. Pokud někdo jde z Evropy do IS a zase zpátky, asi nebude uprchlík. Dokonce bude mít i evropský pas, pokud ho předtím rituálně nespálil. Navíc je poměrně nelogické cvičit bojovníky tak daleko od místa jejich nasazení a zároveň domova.
    BENISH
    BENISH --- ---
    PHAILO: ze je to zjevny nesmysl ti rika teda jakej zdroj? pocit?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BENISH: Nevím jestli si vymyslel rozhovor, ale pokud papouškuje zjevný nesmysl, tak je buď blb, nebo to dělá za účelem bulvarizace.
    BENISH
    BENISH --- ---
    PHAILO: 4) to jakoze si ten rozhovor s kurdskou bojovnici vymyslel? ze mu tohle nerekla? mas relevantni zdroj?

na ten zbytek si to budu muset pustit jeste jednou
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BENISH: Například
    1) když osočil protistranu z toho, že chce přijmout do Evropy 50 mil. lidí (nic takového nezaznělo)
    2) když tvrdil, že neexistuje žádné právo na přesídlení uprchlíka do ČR
    3) když mluvil o útocích na civilisty že strany uprchlíků ve Francii
    4) když tvrdil, že lidi z Evropy procházejí na území IS výcvikem a vrací se za účelem džihádu jako uprchlíci zpět do Evropy
    GOONER
    GOONER --- ---
    Zajímavé videjko. Kritika EU z levicové pozice. Podle slov mluvčího je mezi voliči Labour Party, která je považována za proevropskou, už teď nějakých 25% lidí pro odchod Británie z EU.
    Why the left should be eurosceptic - Brendan Chilton
    https://www.youtube.com/watch?v=XwSoLHRwni4
    BENISH
    BENISH --- ---
    PHAILO: pochopitelne a popravde si nevybaju zadny casti, ktery bys mohl myslet
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    WANTON: argumentovat rokem 1848 ohledne socialniho smiru neni zrovna nejrozumnejsi strategie.

WANTON: proc je zdravotni pojisteni reseny takhle, je spis historicko-politicka zalezitost, nicmene mame relativne fungujici zdravotnictvi i oproti vyspelymu svetu, takze by neskodilo napnout sily spis k opravdovejm pruserum.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BENISH: Viděl jsi to?
    BENISH
    BENISH --- ---
    PHAILO: nemuzu souhlasit, u Jilkovy je to porad ten vyhulakanej kotel, tam se bez durazny mluvit clovek ke slovu nedostane. videl sem s nim vetsinu TV debat a neni mi znamo, kdy by nemluvil jasne a vecne
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    GOONER: No můj pocit byl takový, že tu debatu silně bulvarizoval. Ale těžko se o tom bavit, když jsi to neviděl. Překonej se!
    GOONER
    GOONER --- ---
    PHAILO: pořad jsem neviděl a ani se na něj nehodlám koukat, podobný formát mi obvykle působí akutní bolesti hlavy.
    Protože jsem Macha už dvakrát slyšel mluvit osobně a sledoval jsem řadu záznamů s ním, tak vím, že se umí inteligentně a věcně vyjadřovat. Jediné, co bych mu vytkl, že si za ty roky osvojil taktiku, kdy někdy na položenou otázku odpovídá velmi okrajově a rychle přejde k tomu, co se předem rozhodl, že chce lidem sdělit, což před pár lety ještě nedělal. To je asi daň, kterou si vybírá působení v politice.
    Pokud je pravda, co tu píšeš, vidím hned dvě příčiny, které ho k tomu mohly vést. První je snaha přizpůsobit se lidem, co na podobné pořady koukají a sdělení předávat ve formě, kterou pochopí. Jinak mluvíš na přednášce pro vysokoškolské studenty nebo na konferenci, jinak mluvíš na politickém mítinku a jinak mluvíš v tomhle pořadu pro masy. Druhou může být jednoduše fakt, že se mohl nechat strhnout celkovou atmosférou debaty. Taky to může být kombinace obojího.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Ještě se vrátím k tomuhle: [ NJAL @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ] , protože se mi konečně povedlo se na to podívat. Formát Jílkové je jasný, řev, masakr atd. Ale musím říct, že Mach mě šokoval nejvíc. Doteď jsem ho měl za snad trochu neschopného, ale přesto inteligentního člověka. Jeho vystoupení však byl koncentrát populismu a ubohosti. Tohle má být předseda strany orientované na inteligenci?! To je fakt zoufalé.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Zdravotní pojištění není pojištěním, ale daní. Více viz podstatné náležitosti pojistné smlouvy dle NOZu...

Aneb co růží jest, i zváno jinak, vonělo by stejně...

Jsi idiot.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Orel much nelapá.
    BENISH
    BENISH --- ---
    OTAVA: dekuji znovu o tvuj zajem o me zdravi, ale znovu te musim upozornit, ze ti do nej nic neni, o rady prasivych levicaku opravdu nestojim 8o)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tak tvoje drogy jsou bud hodne kvalitni nebo hodne spatny, v obou pripadech by jsi je mel dost omezit.
    BENISH
    BENISH --- ---
    OTAVA: to je pro tebe s vyhulkou snad novinka, ze se v pripade komancu a nacku jedna o levicovy strany a ze vlastne kazdej levicak s nimi kope za stejnou vec? tak to gratulki k malemu prekvapeni 8o)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BENISH: ???

Ty mi jako z pozice SSO rikas ze jsem nacek a akomunista ?
    Nevim jestli je to chucpe, sofistikovany trolling nebo mas trochu problem mezi usima. A vlastne to ani vedet nechci, vyhravas WTF pro dnesni den, gratulki.
    BENISH
    BENISH --- ---
    OTAVA: to ja ani nerozporuju, vsehny tyhle zvraceny smery sou na ostudnym levym brehu. to me jen tak napadlo, jak vam tam spolu asi tak je, kdyz vlastne spolecne vsichni mirite stejnym smerem, jen kazdy svou cestou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam