• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: něco inteligentnějšího bude zajímat opět 2,5% lidí. naopak to chce něco, co bude vidět. svobodné bohužel stále nikdo ve zlínském kraji nezná. máme zkušenosti, že když už se někam tomáš pajonk dostane a ostatní zjistí, že je za svobodné, tak ho zase rychle smažou a články v novinách zatrhnou. nábory zespodu jsou bohužel u svobodných taky dost v prdeli, takže nic jiného než aféra, upoutání pozornosti médií a následné komentování věcí, nezabírá. popř. můžeš dát nějaký nápad na inteligentní kampaň. zatím jsem tě ale nikde v krajích, kde se kampaň rozebírala, neviděl. resp. jsem nevěděl, že jsi to ty :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: ocekaval jsem trosku neco inteligentnejsiho.. nevim proc.. po svlikacce a rozbijeni radia nebo co to bylo za kokotinu co natocili v olomouci, uz si nepamatuju a nechce se mi to hledat

WANTON: asi jsi to myslel sarkasticky, ale je to tak
    WANTON
    WANTON --- ---
    Jenom taková zajímavost, absolutně zatím nepromyšlená myšlenka:

http://www.novinky.cz/domaci/387003-politolog-petr-robejsek-odvykli-jsme-si-branit-hranice.html

Jak rychle si lidé odvyknou od služby státu, která zde byla staletí. Je to obdobné jako po 89, jak rychle si lidé zvykli, že ekonomická odvětví, co byla 40 let v područí státu, jsou zase na tržním principu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tak hodně štěstí v nepopulistický kampani teoretického politika :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: to ti ty myšlenky lítaj v hlavě úplně náhodně, nebo je tam nějaká logika? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    FORTRESS: V tom, že na Svobodný se dávají mnohem náročnější a přísnější morální standardy. ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V čem je to jiný než Kalouskovo složenka?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PAULMUADDIB: ty asi neumíš myslet, co?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DANCHEZ: Ty asi neumíš číst, co?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ciste populisticka kampan za kterou by se nestydel ani sladek
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PAULMUADDIB: ano kokotinu
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DANCHEZ: Kokotinu?

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    GOONER: to je debil, to vymyslel sám takovou kokotinu?
    COOLER
    COOLER --- ---
    GOONER: hejty jsou očekávané. každopádně tahle akce ještě nedopadla. jsem zvědavej, jestli bude změna politických preferencí na zlínsku.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    GOONER: „Přijali jsme několik negativních reakcí, nějaké negativní reakce jsme zaznamenali i ze strany,“ přiznal Pajonk. „Místy to ale bylo i úsměvné – například jedna roznašečka letáků říkala, že naše dopisy nechce roznášet, protože má strach, že se lidé vyděsí. Řekl jsem jí, že za celou akci nesu odpovědnost a nakonec se mi ji podařilo přesvědčit, aby dopisy roznesla,“ dodal Pajonk.

No jako úsměvné to je...
    GOONER
    GOONER --- ---
    Bohužel to dopadlo přesně, jak sem čekal. Lidi to akorát naštvalo. Tohle si Pajonk za rámeček nedá.
    http://echo24.cz/a/iYXSV/kolik-u-sebe-ubytujete-bezencu-kampan-lidi-vylekala
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    PAULMUADDIB: OMG realy?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    WANTON: Já Konvičku :-)
    BENISH
    BENISH --- ---
    vltava, pls!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam