• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    THETAN
    THETAN --- ---
    RANO: hmm, předpokládal jsem, že dostanou jizdenku na vlak do Německa a je po problému (zatím).
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PUPU: A začíná na "O", nebo na "VU"?
    PUPU
    PUPU --- ---
    PAULMUADDIB: jsou tu lide souhlasici i nesouhlasici, s lepsim i horsim argumentacnim vykonem, ale osobne mam pocit, ze skutecne blbej je tu jen jeden. muj osobni dojem...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PUPU: Jen jeden?
    PUPU
    PUPU --- ---
    RANO: hmm... a zaznamenals, jake veci v posledni dobe ziskaly nejvetsi pozornost a ohlas? napovim - intelektualne a argumentacne vybrousene debaty to nebyly. opakuji, tohle je plakat. vybrousene debatovat se muze pozdeji a jinde, jenze nejdriv musis mit s kym se bavit. podivej se sem - tady se bavi par presvedcenych z obou stran a jeden debil. politika ovsem vypada trochu jinak
    RANO
    RANO --- ---
    PUPU: tu linku se zbraněmi znám, ale připadá mi to hrozně laciný.

a ano, je to plakát, pozastavuju se nad tím, jak jsou hesla o "řízeným multikulturalismu" a "pomoci v zasažených zemích" prázdný, případně jak se ty zbylý hesla v týhle formulaci snaží navodit pocit, že se zrovna teď děje jejich opak.
    PUPU
    PUPU --- ---
    RANO: divas se na plakat, ne na programove prohlaseni. a radikalni islamisticke organizace podporujeme v ramci EU - komu myslis, ze chodi penize na 'podporu trpicimu palestinskemu lidu'?

aktualni navrh na omezeni drzeni zbrani vybublal na povrch coby reakce na posledni teroristicky utok v Parizi, kteryzto je do souvislosti s imigracni krizi davan zejmena diky IS
    RANO
    RANO --- ---
    FRONEMA: když ono jsou to takový ty hesla, kdy by každý chtělo trochu popsat. co je v českém měřítku "nezodpovědné přijímání ekonomických migrantů"? jak "přispíváme na ochranu nefunkčních hranic eu"? co to je ten "řízený multikulturalismus"? tím myslí integrační programy nebo co přesně? co že znamená "pomoc lidem v uprchlických táborech a postižených zemích"? to je škála od placení turecku, libanonu etc až po vojenskou intervenci. my doteď podporujeme "radikálně islamistické organizace"?

-a to se nazastavuju nad tím, co ve stanovisku k imigrační krizi dělá zachování předpisů o držení zbraní, jakou to má spojitost?

THETAN: ad to vyhošťování, vzhledem k aktuální obsazenosti detenčních zařízení se evidentně někam posílají, myslím že po http://www.ceska-justice.cz/...a-premistit-z-bele-jezove-afghanskou-rodinu-zarizeni-porusuje-umluvu/ rovnou vyhošťují.
    11/700, 55/452 a 58/240, ono tu fakt nikdo není. http://www.mvcr.cz/migrace/clanek/aktualni-statistiky.aspx
    THETAN
    THETAN --- ---
    Myslim, že na začátek dobrej počin. Jen by mě zajímalo co přesně body
    "Posílení ochrany hranic ČR" a "Nezodpovědné přijímání ekonomických migrantů" znamenají.

Konkrétně by mě zajímalo jestli by to navrhované posílení ochrany hranic počítalo i s náporem 7000 ek. migrantů denně a jak konkrétně by ta ochrana hranic vypadala, Tato situace se může klidně po změně pašeráckých stezek stát.
    A dále by mohli rozvinout jak by v rámci nezodpovědného přijímání vypadalo vyhošťopvání, které dnes prakticky není možné a které s potíráním nezodpovědného přijímání přímo souvisí.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ATOMIKS: Ty slunckari !
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    COOLER: mě se to až na nějaké zásadnosti líbí, jen nerozumím pojmu multikultiralismus, na čež jsem se zeptal a jsem pro to optání nyní nálepkován.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: no hlavně když se to nelíbí omnihashovi a atomiksovi, tak to bude dobrý :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    FRONEMA: to neni spatne. strucne, jasne, vystizne. mne se to libi
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    OMNIHASH: imho se jedná o uhybný manévr, jak něco říci a neříci vlastně nic. vlastně s Hamplem by SSO byla daleko čitelnější, takhle se útočí na multikultiralisty a ti přece jsou těmi zlými a představ si pod tím jménem, co chceš.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ATOMIKS: není čas se zabývat gramatikou, když je civilizace na rozcestí.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    OMNIHASH: upozorňuji na sofistikovaný termín multikultiralismus. možná mi někdo vezdejší vysvětlí, oč se vlastně jedná.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FRONEMA: tyvole, budování řízeného multikulturalismu zdar!

Jinak bych rád viděl ten mindfuck, až i do Liberce dojde noticka, že v Kurdským parlamentu jsou tři islámistický strany.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PUPU
    PUPU --- ---
    zajimava kombinace clanku. clovek by si rekl, ze je autor paranoidni:

Pařižske divadlo. Už zase nas kdosik taha za nos? - Ladislav Větvička (blog.idnes.cz)
    http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/485165/parizske-divadlo-uz-zase-nas-kdosik-taha-za-nos.html

jenze pak si precte tohle a znejisti

Francie chce umlčet aktivisty. Stovky jich poslala do domácího vězení - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ohybu-osob-ve-francii-dz2-/zahranicni.aspx?c=A151128_171255_zahranicni_ane

misto toho, abychom delali smysluplne veci, napriklad prestali podporovat vlastni nepratele a naopak podporovali vlastni schopnost (sebe)obrany, nechame omezovat svoje vlastni svobody a jeste tomu tleskame. a coze by se melo delat? to se take vi, ale nedela

Experti ukázali, jak čelit teroru. Bez paniky a pozemních invazí - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...eroru-nazory-odborniku-d50-/zahranicni.aspx?c=A151124_162244_zahranicni_jw

ne ze bych souhlasil doslova se vsim, ale k zamysleni to rozhodne je.
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Co mám, to dávám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam