"[J]ak by měl vypadat takový integrovaný muslim. Pokud by měl být skutečně integrovaný, musel by přijmout evropský způsob života v plném rozsahu. V podstatě nestačí, když ženy nebudou mít ve školách šátky a nebudou chodit v burce. Má-li zaniknout „džihád proti integraci a asimilaci“ a „džihád kolébek“, museli by se muslimové rozvádět, nezakládat rodiny, 40 % mladých žen nemít děti, být zaměstnané, dělat kariéru, jezdit po světě a užívat si, neposlouchat rodiče, nectít tradiční kulturu, prostě dělat všechno, co dělají Evropané. Nezapomeňme, že přijmout evropské hodnoty dnes znamená přijmout i úpadkové nehodnoty. Integrace dnes znamená integraci do úpadku. To se samozřejmě stane jen ve velmi okrajových případech. Potom je samozřejmé, že bude džihád pokračovat a muslimové v Evropě převýší a pozmění ji ke svému obrazu. To bude tím silnější, čím více jich tady bude hned od začátku."
SPOLEČNOST: Tři džihády - Neviditelný pes
http://neviditelnypes.lidovky.cz/...dzihady-0vm-/p_spolecnost.aspx?c=A160109_211730_p_spolecnost_wag
Nevím, jaké si představuje řešení. Já jsem pesimista ohledně zastavení a zvrácení úpadku Evropy. Dokud budou silné USA, demokracie v Evropě prostě bude a zůstane. Dokud bude v Evropě demokracie, bude v Evropě průběžný systém důchodů, sociální stát, apod. včetně EU. A dokud tu bude sociální stát a průběžný systém důchodů, tak funkce rodiny bude stále vyprázdněná. Nečekal jsem, že díky posranému arabskému jaru se ze mne v konečném důsledku stane nepřítel USA.