• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    WANTON: hele pohadkam o tom ze to nikomu nepatri muzes verit jen ty a ocividne i svobodni. Vase nebe, nedivim se vasi male podpore pokud je to postoj strany a ne pouze vas tady na nyxu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: nespadá to území náhodou do definice https://en.wikipedia.org/wiki/Terra_nullius ?

WANTON
    WANTON --- ---
    PLANDAK: Nemůžeš ukrást, co není nikým vlastněno, říká se tomu originální nabytí vlastnického práva. Takže zjednodušeně - jsi idiot.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Takze zjednodusene jste strana ktera podporuje kradez uzemi...
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---

4,5 + 11 ... Když zavřu obě oči sobě a všem kolem sebe tak i + 6,1 = 21,6% .
    Babiš sám = 22,6%.
    Zmrdi&vohnouti dohromady = 79,4%.

Tak já nevím, svítá, ale stále je to k poblití.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Protože pro státy obecně je představa vzniku jiného státu "hned vedle" dost nepříjemná. A Srbsko se jasně vyjádřilo, že Liberland není na jeho území, čímž ho de-facto uznalo, pokud si to území nebude nárokovat Chorvatsko (což nemůže udělat, protože by ztratilo argument pro nárokování území na druhém břehu).
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PAULMUADDIB: Jééé pořád dokola. Nejdříve mi prosím odpověz na otázku PROČ ho tedy neuznali když by se toho nechtěného území mohli pohodlně zbavit a utrácí peníze za policii či kdo to tam zamezuje přístup a potom ti možná dojde že meleš blbosti.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Tak to víš blbě. Hádají se o ta území na druhém břehu.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PAULMUADDIB: Co vím tak se hadájí čí to je a ne že to ničí není. Logicky kdyby to nikdo nechtěl tak liberland uznají. Udělali to ? Neudělali. Takže jednoduše podporujete krádež cizího území. Tvoje rady klidně vynech jelikož jsem ti již dříve naznačil co si o tobě myslím...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Koukám, že sice jiným vyčítáš neúplné informace, ale sám si je nejsi schopen zajistit.

Liberland - o toto území se dva státy nehádaly, ale naopak, ani jeden jej neprohlašoval za své.

Takže si vytáhni hlavu z... a zasuň tam raději svoje názory.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU:
    1] od jiste doby kazdej kdo na mne prijde s Hitlerem jde automaticky do ....
    2] pokud jsi liny si neco dohledat nechci se s tebou bavit, tito lide z mych zkusenosti radi slovickari a to uz mne prestalo bavit.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: dobra. vidim, ze jsi sem vlastne vubec neprisel diskutovat. prisel jsi nam objasnit, ze jsme vsichni uplne blbi. tomu rozumim, ale mozna by ses nemel omezit jen na tohle sdeleni. kdybys svuj nazor podporil i nejakymi argumenty, brali bychom te urcite vazneji. zkus si to jeste rozmyslet
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    VYHULENY_UFO: uplne zapominas na jadernou velmoc a sobestacnou zemi.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: No a co ze neni clenem EU? Jestli jsi bud nesledoval a nebo si nepamatujes jak to bylo na Islandu doporucuji ti pouzit google. Nejsem tvoje sekretarka abych ti pripravoval materialy.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: [ WANTON @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]

Jsem linej filtrovat, ale svojideravou pamet si res sam. vole.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: 'po vzoru Islandu' neni konkretni odpoved. mimochodem, Island neni clenem EU.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: Hele okej, pristoupim na tvuj styl komunikace.....

Rika clen strany co podporuje pivlastnovani ciziho uzemi(Liberland) na zaklade dojmu ze kdyz se dva staty o toto uzemi hadaji tak si ho muze zabrat....

A jak bych si to predstavoval??? Klidne po vzoru Islandu...
    PUPU
    PUPU --- ---
    mimochodem, kdyz uz se bavime o EU a Svobodnych - mozna by stalo za to si precist alespon https://web.svobodni.cz/program/otazky-a-odpovedi , at se tu nemusime opakovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam