• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A takovy Tokio Okamura, se narodil v Japonsku kde mel tatinka a ceskou matku, proc nam pak emigroval do caska, kdo tady chce nejakyho ekonomickyho emigranta ?

Znam v okoli jednoho echt nacka, fak vymastenej magor kterej by nepochybne volil Svobodny nebo podobny psychopaty kdyb zil v CR. Ale emigroval za komunismu do Rakouska a ted by mlel do masokostni moucky soucastnou emigracni vlnu.

Neni to vtipne ze nejvetsi xenofobove jsou sami emigranti ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    THETAN: A ti Konvickovo rodice, ti spravni uprchlici, ti utikali z recka presne pred cim? IMHO tam byla situace nesrovnatelne lepsi nez treba v Syrii, takze musi byt jednoznacne ekonomickymi uprchliky.
    THETAN
    THETAN --- ---
    OTAVA: Ono je to spíše takové zmatení pojmů. Konva je možná potomek uprchlíků, ale pod pojmem "uprchlíci" se v současnosti skrývají povětšinou ekonomičtí migranti a dezertéři.
    Jinak Konva se k těm "pravým uprchlíkům" ani vyjadřovat nemusí, ti jsou už od 90 let v ČR v nějakém přijatelném počtu a kvalitě přijímáni bez problémů.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: ano, klasicky uhyb bokem. nez priznat ze Dalailama skutecne rekl neco jineho nez se t presentuje, tak reknes ze nekdo jiny bije cernochy.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Jenže já znám plno "islamofobů", kteří jsou schopni říci, že ženám a dětem máme pomáhat, skutečným uprchlíkům před válkou taky, že existuje určitě spousta muslimů, kteří jsou dobří lidé, jen věří pitomé ideologii.

Ale neznám jediného sluníčkáře, který by řekl, že uprchlíky by bylo vhodné přijímat jen dočasně, že nově příchozí by neměli zrušit původní kulturu, a že lidé ve jménu (byť údajně blbě pochopené) víry dělají strašná zvěrstva.

Kde chceš hledat ten střední proud? Střední proud je dávno součástí islamofobního hnutí, sluníčkáři jsou pouze extrém.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: zkus www.google.ru
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: nám fungují jen ruské weby
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tak to bude asi nejkey vetsi vypadek, zda se ze Google uz nefunguje pro dva lidi. Mozna ze je to tady v auditku nakazlivy.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    svobodne forum, to je nejaka ruska propaganda ne?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Tvuj google je rozbity ?
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: mohl bys sem prosím přepsat celý článek? já zase čtu jenom titulek a nejsem na to schopný kliknout stejně jako předtím :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jinak kdyby si nahodou nekdo z mistch fanatiku chtel precist trochu vic nez jenom titulek :

Dalajláma něco řekl a zase se ukázalo, kolik lidí vůbec neumí číst. A to jsme v Evropě… | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/...co-rekl-a-zase-se-ukazalo-kolik-lidi-vubec-neumi-cist-a-to-jsme-v-evrope/
    COOLER
    COOLER --- ---
    kouří ufo i druhou trávu na 5? :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    THETAN: to ovsem potomek uprchliku Konvicka nikdy nerekne, takze takova debata je naprosto zbytecna. On je spis pro masokostni moucku nebo strileni na hranicich.
    THETAN
    THETAN --- ---
    RANO: Kdyby Konva tvrdil, že "uprchlíky bychom měli přijímat jen přechodně", tak by se zařadil do zástupu jedinců, kteří buť kolaborují nebo mají úplně vymyto.
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Jsem včelař a dotace mi rovněž nesmrdí. ;) To nic nemění na tom, že jsem pro plošné zrušení všech dotací a grantů.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    WANTON: ale dotace mu nesmrdí:)
    WANTON
    WANTON --- ---

RANO
    RANO --- ---
    COOLER: ale to píšu... jsem rád, že hlavní teze, teda že dalajlamovo rozhovor není ničím, co by nějak podkopávalo svět, zůstává, protože je prostě propast mezi tím, co řekl a tím, čím se prezentují někteří svobodní a klauni typu konvičky. kdy je možné právě tyhle klauny posílat do háje a nebýt v rozporu s tím, co řekl dalajlama (jakkoliv už ta původní teze, že je pro někoho nekritizovatelný, je solidní strawman).
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: dal bych o tom hlasovat postupně, v pořadí, jak bylo navrženo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam