• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Desim se dne az nekdo z mistnich zjisti ze pro pohyb v EU staci obcansky prukaz.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Mozna by bylo dobre po vzoru lidi co hlasovali pro odchod z EU, zkusit si vygooglit co to vlastne je.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: ano
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: počkej. já když jedu po evropské unii, tak tam platí moje zdravotní pojištění? takže vůbec nemusím mít cestovní pojištění????
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: jo tak tam to vede ten pán, co si mě tu za názory zablokoval - teda po té, co mi omínusoval všechno ve všech klubech na nyxu. zřejmě vyrovnaná osobnost :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Chapu ze volici SSO maji dost zjednoudesen videni sveta a slozitejsi uvazovani maji spojene s bolesi v pravem celnim laloku, ale ja si dovedu predstavit tisic a jeden duvod proc bude obchodovani s EU vyrazne tezsi bez toho aby se cokoliv zmenilo.

Treba - ja dodam zbozi do UK, ale subjekt nezaplati. Jak to budu resit kdyz UK neni clenem EU? Kdyz si zlomim v UK nohu, moje zdravotni pojisteni tam nebude platit a vice versa. je opravdu mnoho malych neviditelnych detailu ktere resilo EU pravo nebo fakt ze jsme byli soucasti jednoho celku, ktere ted zmizi.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    THETAN: ja nevim, co jsem si tak vsiml, jsou to vsehovsudy tri lidi (kteri se spis chteji zviditelnit v mediich... pro idioty je mit drzku na chvili v televizi zivotni uspech).. bude to asi podobne jako s tim googlovanim "co je EU"
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Tam mas pouze RO, pokud spravne vidim...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: konvicka, hampl, wolforá a blitky z facebooku nebo jak se ten levicový circlejerk jmenuje
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: Reagoval jsem především na toto: "Cele mi to pripada jako zfusovana komedie na kterou se lidi bezmozkove nachytali a najednou zjistuji ze je to trosku jinak."

Jinak uvěřit tomu, že se najde z celkového počtu hlasujících pro nebo proti pár obskurtních jedinců, kteří hlasují a pak se diví, je pochopitelně uvěřitelné, ale díky nějákému pisálkovi, který toto v rámci své poplatné žurnalistické práce neustále vyřvává a díky osobním preferencím jak by to mělo dopadnout, z toho žádné závěry dělat nelze. .
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: u kterejch? já když naposledy psal celkem kultivovaně do VV, tak mi pak chodily výhružné zprávy od nějaký oazuzky nebo jak se jmenovala. vyhrožovala banem, jestli to okamžitě nesmažu :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Já skutečnost, že jsem dostal ban v některých soudružských klubech, zjišťuji někdy až s překvapením, bo jsem třeba v tom klubu už dlouho nebyl, když jsem tam byl naposledy jen na čumendu, tak jsem ban neměl, a najednou ban. Zvláštní. Někdo mě má rád.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: zatím to vypadá že opratě se povolovat nebudou, spíše naopak
    COOLER
    COOLER --- ---
    osobně si myslím, že opravdu rozhodne, jakou cestou se ted EU vydá. jestli povolí opratě a bude ctít alespon trochu suverenitu států, nebo jestli začne přísnější diktát a exemplární trestání velké británie. když se podívám na to, jací lidé sedí ve vrcholovém vedení a kteří jsou existencionálně závislí na evropské unii, obávám se, že zvolí cestu represí a z evropské unie se stane komunismus s lidskou tváří. ve stylu budme kamarádi, usmívejme se na sebe a nedělejte soudruhu zbytečné problémy.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hehe, jsem u soudruhů dostal ban.. pravda zřejmě bolí
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER:
    DANCHEZ: A to je ještě varianta, že si zavedou legislativu přísnější, vyšší nároky na kvalitu. :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: já na tom babišovi ukazoval princip. vem si že odvedeš do eu třeba 10mld, oni ti za to pošlou 5 mld na opravu města. ty jim řekneš, že jim za tuhle pomoc fakt děkuješ a že teda si to pošéfuješ příště radši sám. a to město ti začne brečet, že bez eu by byli chudí a začne se to cpát do lidí jako důkaz o tom, že eu má smysl. jen říkám, že kdyby si to vláda rozhodovala sama, opravila by město, zřídila 2 útulky pro psy, 1 domov důchodců a ještě by za to mohla sponzorovat pár trpících hladem v africe :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: však když jdeš na jakýkoliv trh, musíš splňovat jeho podmínky. to je v pořádku. kdyby u nás zůstalo označení pomazánkové máslo, tak věřím, že kdyby to chtěli prodávat v německu, bude se to jmenovat jinak. přesto si myslím, že s tím nebudou dodatečné náklady. kor když to zboží, co jde z VB na evropský trh dnes podmínky splnuje.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    THETAN: pro tebe je tezko uveritelne ze lide hlasuji pro neco a pak se divi ze je to jinak? Osobne tyto poznatky mam jak z medii tak od lidi co tam jsou...

COOLER: souhlas

COOLER: pro tebe dojemny pribeh, pro mne ukazka toho co o tom vubec vedeli.

+ Merklova pred chvili

Britům vzkázala, že nikdo, kdo se rozhodne opustit evropskou rodinu, nemůže očekávat, že si udrží privilegia bez toho, aniž by plnil své závazky.
    Bez zachování volného pohybu osob nemůže Londýn počítat s přístupem na jednotný trh.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam