• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    RANO
    RANO --- ---
    WANTON: plácáš.

operuješ tu s nějakým vymyšleným schématem, které prostě nezvládáš doložit. vedle jsi ukázal, že máš problém najít i jednotlivce na nyxu, kdo by byli pro neomezenou migraci, tak když to znovu vytahuješ jsem ze zajímavosti zeptal, koho ve veřejným prostoru tím myslíš - a ať to není úplná marginálie.
    WANTON
    WANTON --- ---
    RANO:
    RANO: Však ty to zvládneš.
    RANO
    RANO --- ---
    RANO: WANTON: ale klidně to tu rozjeď ve stylu, v migračním auditku mě to tvoje hledání nepřítele při zpětném pročítání docela bavilo...
    RANO
    RANO --- ---
    WANTON: můžeme znovu rozjet, kde je nějaká významnější masa lidí (nebo představitel s objektivním vlivem s podporou), kdo jsou zastánci neomezené migrace? kdo není úplně marginální a tvrdil ve veřejném prostoru, že nemá existovat žádné azylové řízení a každého, kdo se rozhodne přijít kamkoliv, má daná země bez jakékoliv kontroly přijmout (potažmo třeba za svého občana)?
    WANTON
    WANTON --- ---
    BRETA: P.S. Je velmi vtipné, že najednou údajně neexistují zastánci neomezené migrace. Přijde mi to stejné, jako že v Rakousku nestaví plot, ale technickou bariéru...:D
    WANTON
    WANTON --- ---
    BRETA: Komunisti se také považovali za jediné dobré, morální a humánní osoby. Odpůrci byli zplozenci pekla. Ono mýlíš se, že "mluví" z patra, oni MLUVILI z patra. Naštěstí jsou již mezi slušnou společností zdiskreditování.

Že jsou novolevičáci, tj. i eurohujeři, stejní fanatici jako bývali komunisté, je zřejmé, ona se i ta mluva dost začíná podobat. Kde jsou ty časy,kdy nejhorší nadávkou bylo, že je člověk trockista, dnes je to hnědka, rasista, euroskeptik,...
    BRETA
    BRETA --- ---
    WANTON: já nevim kdo, kde mluví na odpůrce novolevičáctví z patra..v EU se nic takovýho zavádět nemusí, svým způsobem to v ní tak nějak funguje delší dobu, ale má to určitý meze, který se dají ovlivnit a nějakým způsobem korigovat...co máš furt s tou neomezenou migrací? obsedantní myšlenky, co? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    BRETA: jj, s tvými argumenty se dá s výhradami souhlasit. Ale také by se tvůj dlouhý odstavec dal užít obráceně, od začátku, ale zejména od slov "Ten článek Spencerový...". Proč mají i odpůrci EU, odpůrci neomezené imigrace, prostě odpůrci novolevičáckých politik pocit, že novolevičáci chtějí v EU zavádět totalitu, mluví na odpůrce jejich ideí z patra (z pocitu morální nadřazenosti). Pořád ten stejný kolovrátek.
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: max půjčený. v tý době se mi ještě zdálo cool nevlastnit žádný auto :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: ...když jsi měl auto? :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    THETAN: já jsem klidnej. na demošky nejezdim víc jak deset let /to byly časy/
    THETAN
    THETAN --- ---
    BRETA: jo....běž se raději zklidnit na nějakou to demošku, kde ti banda poldů ty tvoje hnědáky ochotně sehraje....
    BRETA
    BRETA --- ---
    THETAN: prsím, co to je za myšlenkovou deprivaci najednou? ty linkuješ článek o novodobých otrocích a "Svazácích", což je škatulkování jak debil a já značkuju, jo? :)
    THETAN
    THETAN --- ---
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: tak hlavně aby měl dost hnědé barvy...
    COOLER
    COOLER --- ---
    THETAN: já si myslim, že to dopadne jako s těmi, co chtěli emigrovat po zvolení Miloše Zemana. prostě pár lidí, co nechápou statistiku a spravedlnost, dává najevo své zklamání svérázným způsobem
    THETAN
    THETAN --- ---
    BRETA:
    "jenom pro to, že mam mozek v hlavě a nenechal jsem se naočkovat nahnědlou ideologií"
    no, tak díky za názor a značkuj si a bojuj si dál...(bez urážky)

BRETA
    BRETA --- ---
    THETAN: já si nějak nejsem jistej tím, co píšeš... zní to možná logicky, nicméně v dnešním globalizovaném světě všechno šlape trošku jinak. Místo národní pospolitosti nastoupí izolacionismus, nebo další fragmentace společnosti. Ten zanedbatelný počet lidí může znamenat propad ekonomiky o několik miliard liber ročně. Drahá sranda. Lidi si budou hledat nový viníky mezi sebou, přijdou další zástupné problémy, apod. Už to nebudou imigranti z východní Evropy, diktát z EU, ale třeba místní vrcholný politici, což může opět jít do dalších sraček. Nezávislost neznamená jenom WINWIN. Funguje to podobně jako v přírodě - svoje místo na slunci si musíš tvrdě vybojovat. Vždycky tady bude řada silnějších národů nebo velmocí, který udělají všechno pro to, aby si podrobily ty slabší.
    Ten článek od Spencerový jsem nečetl - mám od ní načteno dost na to, abych věděl, co v tom článku je aniž bych ho otevřel :D přečetl jsem si alespoň ten odstavec pod linkem a upřímně se mi chce zvracet. Ten článek se mi snaží podsunout že jsem (ne)dobrovolný otrok, že mám nějaký syndrom atd. Jediný s čím tam můžu souhlasit je fakt, že Spencerová dnešním mladým závidí svobodu cestování a myšlení. Chce zpátky komoušskou totalitu, aby si mladí taky užili a já říkám jasný nasrat. Co mě dokáže nejvíc nasrat je to, že mě někdo označuje za svazáka, vyvolat ve mě pocit, že nemám žádnou hrdost - jenom pro to, že mam mozek v hlavě a nenechal jsem se naočkovat nahnědlou ideologií. Mluví na mě z patra, já jsem tady autorita - mám expy... ale ty jsi nedozrálý, nezkušený - mladý...doufám že dospěješ. Kde jsem jenom tohle slyšel. furt ten stejnej kolovrátek
    THETAN
    THETAN --- ---
    BRETA:
    :)) v návaznosti na THETAN: věřím, že dospějí a do UK se ještě rádi vrátí (ale to je nadsázka, jedná se o tak zanedbatelnej počet lidí, že to UK sotva zeregistruje).
    Jinak uvidíme jak Theresa May uspěje. Jen doufám že ze strany Bruselských soudruhů nedojde nějakému ideologickému šprajcu ála "více evropy - ostatní z kola ven" a Uk si svoje WIN řešení obhájí a bude příkladem pro ostatní, případně impulsem k restrukturalizaci celé EU .
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    tak to se válčí i teďka, akorát tam neválčí evromocnosti ale domácí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam