• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    GOONER
    GOONER --- ---
    Za mě lepší hlas Robejškovi než Okamurovi, ale já zůstávám u Svobodných, to je jediná strana, která se dá u nás považovat za libertariánskou. Realisté moc nevypadají na ekonomické liberály. Pamatuju si jeden rozhovor s Robejškem, kde se říkal, že je nebezpečná a škodlivá koncentrace kapitálu u té nejbohatší vrstvy, u které ty peníze leží ladem, nepřímo vlastně naznačil, že by mu nevadila nějaká globální daň z majetku. Pro mě po tomto nevolitelný člověk.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Našli jsme na půdě noviny, ale není tam vidět datum, takže nepoznám, jestli je to nové usnesení Evropského parlamentu nebo staršího data.

WANTON
    WANTON --- ---
    NE7RA: Koukám, že máš opět menstruaci. :-)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OMNIHASH: Chlapče, chlapče, už naše babičky říkali, že postiženým lidem a malým chlapům se máme vyhýbat a ty jsi do mramoru tesaný památník této okřídlené věty.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ja porad cekam, az me nekdo zbavi rizika postihu a po 15 letech se budu moct zivit legalne, tak jak se zivim :) (Schwarz)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: no ale to je uplne stejnej problem jako u vyssiho zdaneni "nestoudne bohatych"
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: to se nestane. kdo má hodně peněz, nemá o tuhle změnu zájem, nebude financovat někoho, kdo tohle chce. začarovaný kruh
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: ani u tech mi neprijde vyssi zdaneni v poradku, v poradku by mi prislo narovnani trhu zrusenim investicnich pobidek, danovych zvyhodneni a podobnych ustupku
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: no tak je to tak jak jsem to psal. říkal o nestoudně bohatých, kteří mají supermajetky, které se nevrací zpátky do oběhu. nepřijde mi to jako názor úplně mimo.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COOLER: spis naivni optimista v krizi stredniho veku :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    NE7RA: a ty jsi co? realista? :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    COOLER: jojo - vim, tam se segreguje 'nazorova' majorita z nyxu :) ale takhle pri patku a zadny praci v korporu, vyrazim pocintat i jiny kouty :) obzvlast mam rad tohle nalepkovani 'kavarna' a 'levotoc' a 'slunicko' :) kontruju 'nackama' 'rigidnima lopatama' a 'chudejma chudakama' :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: no ono taky kým myslel ty bohaté. jestli bohaté zaměstnance, tak je to blbost, pokud tím ale myslel Babiše a podobné lidi, kteří daně neplatí a jen o tom mluví. pak to docela smysl má.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hm..

Daniel Vavra
    9 hod ·

Takže Robejšek zahájil svojí kampaň hláškou, že "musíme razantně zdanit bohaté..." Ještě dneska ráno jsem se ho zastával. Tímto u mě skončil. Kdokoli bude podporvat tenhle blud, že se nůžky rozevírají a bohatí musí platit chudým, je buď hlupák, nebo leze do prdele lůze. Nevím co je horší. Ale tím u mě skončil.

zatim neuvedl zdoj.. ale jestli to je pravda tak u me skoncil taky
    COOLER
    COOLER --- ---
    NE7RA: v tomhle audítku jsme na tebe moc hloupí, zkus: [ Věci Veřejné - rád bych vás uvedl do R.E.A.L.I.T.Y.! ]
    tam budeš jako doma :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    THETAN: a tim, jestli se te muzu ve vsi slusnosti zeptat, narazis na co?
    THETAN
    THETAN --- ---
    to je moc složitá informace
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    NE7RA: na to tu mas jiny kluby
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANCHEZ: ja se o to nijak nezajimam :) uprimne patecne - politika je mi u prdele - ale na nyxu se tim da celkem dobre zabavit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam