• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PAULMUADDIB: Konečně to dává smysl!
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PUPU
    PUPU --- ---
    Máselný doom – D-FENS Weblog
    http://dfens-cz.com/maselny-doom/

pekny clanek. a ta poznamka o Svobodnych je bohuzel az prilis trefna...
    NJAL
    NJAL --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    DANCHEZ: Na Plzensky v Praze je billboard.
    COOLER
    COOLER --- ---
    za mě dobrej viral
    GOONER
    GOONER --- ---
    Za mě dobrý nápad. Bohužel jsem tuhle kampaň vůbec nezaznamenal, až asi na jeden obrázek, co mi prolítl na FB. I to video mohli zpracovat líp. Takže taková klasika u kampaní Svobodných. Idea dobrá, provedení pokulhává.
    REGIS
    REGIS --- ---
    PHAILO: Je pravda, že to působí levně a amatérsky. Mě se kampaň líbí, ale to video mohlo být opravdu dotažené lepe. Přesto rozhodně lepší, než cokoliv jsem zatím viděl.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BUTTERFLY: To chápu, ale to video je strašná nuda. Je to postavené negativně a celkově to působí, že na místo renomované agentury to stříhal Mach na svém iPhonu cestou z Bruselu.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PHAILO: mně se to líbí a to, že to někdo označí za fail je součást asi úplně každé kampaně. Pokud chtějí oslovit ty, co k volbám nechodí, tak mi to přijde jako dobrý tah. Na kobliháře a voliče socdem to to asi žádný vliv mít nebude a pochybuju, že je to cílová skupina.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BUTTERFLY: Vždyť je to úplně strašný! Nemá to nápad, je to šíleně zpracované... To je fail jak svině.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    DANCHEZ: v Pardubicích taktéž nic... ale tady se tomu nedivím. Že to nebylo vidět v Praze už je horší.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BUTTERFLY: hm.. kampan neni zla.. ale to uz probehlo? jestli jo, bylo to nejaky neviditelny..jsem to vubec nepostrehl.. na fb (a to SSO sleduju) ani jsem to nezahlid v praze..
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak za tuhle kampaň velký palec nahoru! Snad to zabere, držím palce
    Míříme do Sněmovny | Svobodní - Strana svobodných občanů
    https://www.svobodni.cz/volby-2017/
    GOONER
    GOONER --- ---
    Game of Thrones: Libertarian Edition
    https://www.youtube.com/watch?v=ojubI-sYwho
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    DANCHEZ: no... já jsem si to myslel taky... ale díky vyjádření kvant lidí (jak ze strany samotné (někteří představitelé), tak i od podporovatelů) tak si spíše myslím, že SSO je stranou spíše konzervativní...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    nicmene tak to vidim ja, nevim co konkretne tim Sichtarova myslela
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MUADDIB: ja myslim ze ODS ma konzervativni i liberalni (resp klasicky liberalni) kridlo.. u SSO se to spis pohybuje v rozmezi mezi klasickym liberalismem az anarchokapitalismem (libertariani jsou nekde uprostred)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam