• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Mach zase takovou podporu nemá, všichni se za něj schovávají dokud je předseda a nikdo nechce jít "s kůží na trh", nicméně touha po strukturální změně je valiká (zhruba 30% pro Hampla a Pánka, přičemž oba byli tragédi). Uvidíme, jestli Pajonk bude vyčkávat až to provyčkává, a nebo se konečně odhodlá.

Payne je hrůza. Od Jahody bych takovou křivárnu nečekal.
    COOLER: Už asi tuším Vaše jméno :-).
    COOLER
    COOLER --- ---
    LAUNCHER: předseda může doporučovat koho chce. volby proběhnou. mach má ve staně velkou podporu, takže jeho přání ovlivní spoustu lidí.
    KYN: hotový to není, ale na tomto to stojí.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    COOLER: Nemelo by se o tomhle hlasovat napric clenskou zakladnou? Kdyz uz, tak kvuli nazvu strany "Svobodni"? :-/
    KYN
    KYN --- ---
    COOLER: Tim je jako hotovy, ze Payne bude predseda? Smutny, chtelo to fakt zkusit s neokoukanym clovekem.
    COOLER
    COOLER --- ---
    zprávy z boje. mach chtěl podpořit pajonka. jahoda ze zesral. domluvil se s paynem a se starými strukturami zatlačili na macha. dohodli si jak si navzájem namažou funkce. mach chce pak do senátu. jahoda do EU. takže nic se nezmění. zítra mach podpoří payna. aneb opět jde jen o koryta. RIP svobodní.
    COOLER
    COOLER --- ---
    REGIS: ano. například pozdní start kampaně. svobodní prohráli v momentě, kdy v průzkumech pro čt měli málo %.
    REGIS
    REGIS --- ---
    KYN: Ta volební debata je hodně fail, úplně jsem to minul.

COOLER: Můžu vědět, co dalšího prokoučoval? Zjevně jsem ho sledoval málo.
    COOLER
    COOLER --- ---
    KYN: Vnitrostranický mocenský boj. to je v politice normální. každopádně je to teď jedno. bude změna a záleží na něm, jestli to vezme nebo ne. já tam jiného leadera nevidím.
    KYN
    KYN --- ---
    COOLER: a jestli teda můžu - co maj za problém s Pajonkem, že nechtěj, aby byl víc vidět?
    COOLER
    COOLER --- ---
    KYN: Mach toho prokoučoval trošičku víc.
    KYN
    KYN --- ---
    COOLER: to sem právě chtěl vědět, nejsem insider. To je taky jedna ze slabin Svobodných, že to vypadá, že tam maj jen Macha a občas vykoukne Payne.

Btw. Mach nepřišel na předvolební rozhovor do Událostí, komentářů. Bez náhrady.
    COOLER
    COOLER --- ---
    KYN: není ho vidět? když ho bylo vidět, tak se mohli nahoře přetrhnout, aby ho umlčeli. tak se nasral a šel na kraj. tam se dostal do krajského zastupitelstva, že s tím, co je ve vedení nechce mít nic společného. jestli zvedne hozenou rukavici, tak bude sakra vidět, to si piš :)
    KYN
    KYN --- ---
    COOLER: to je mi taky záhada, proč Pajonk neni víc vidět. Přijde mi, že základní ideje Svobodných dokáže vysvětlit líp, než Mach. Teda asi jsem ho vždycky jen četl a neslyšel.
    COOLER
    COOLER --- ---
    a teď Pajonk na hrad
    THETAN
    THETAN --- ---
    Volby jsou neúspěch, vedení Svobodných rezignuje | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...ici-volicum/Volby-jsou-neuspech-vedeni-Svobodnych-rezignuje-509354
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jo, ja koukal dle volebni mapy, ze v mem okrsku jsem byl jeden z osmi...
    REGIS
    REGIS --- ---
    Na jednu stranu jsem rád, že alespoň dostanou prachy, na druhou stranu ten výsledek fakt není výhra. Mrzí mě to natolik, že se asi zkusím podívat, jak to funguje uvnitř. Nějaké změny by to opravdu chtělo, obzvláště v prezentaci.
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak já myslím, že stranu ted konečně čekají velké změny
    THETAN
    THETAN --- ---
    GOONER: v mém okolí volili Svobodné asi 3 lidi. (já ods - nevolím strany jednoho muže). Všichni byli z jejich výsledku zklamáni a víceméně jim to asi příště nedaj...
    KYN
    KYN --- ---
    GOONER: Presne. Vzdycky si rikam, jestli tak chytrej clovek tam fakt nema neco lepsiho nez pomazankovy maslo. To samy Robejsek s Realisty. Jakmile zacal delat kampan skoro na urovni Okamury, jak kolovratek, zacal bejt pro me absolutne nezajimavej (driv sem se na jeho vystoupeni tesil, ted uz nezajima).

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam