• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    THETAN
    THETAN --- ---
    ABS: dlouhodobe vyuziva sex ke sve kariere ... :-)))
    ABS
    ABS --- ---
    Tedy teď jsem četl rozhovor s Jiřím smetana kandidát s podporou svobodných do senátu a jsem zhrozen, snad v každé druhé větě volání po regulaci čehokoliv.

"Velice opomíjená věc je, že největší marže má obchod, to znamená konglomerát obchodních řetězců, které nejsou v českých rukách. Jejich vysoké marže doposud žádná vláda ani ministr zemědělství žádným způsobem nenarušil, přestože máme k dispozici Úřad pro ochranu hospodářské soutěže a Zákon o významné tržní síle, což jsou nástroje, pomocí kterých lze na nadnárodní korporace vyvíjet tlak. Tak by se daly snížit ceny potravin pro lidi. To by se ovšem náš stát musel celkově přestat chovat jako kolonie."

Takto mluví komunisté a ne svobodní!
    ABS
    ABS --- ---
    PUPU: dlouhodobe vyuziva sex ci deti ke sve kariere - ale OK byla podnikatelka, nevadilo mi to spise pobavilo

nyni je politicka a tento styl predvolebni kampane je ale trochu divny i na mne.
    PUPU
    PUPU --- ---
    Domácí násilí a útěk se sedmi dětmi. Nečekaná zpověď ekonomky Šichtařové - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/utek-tyrani-domaci-nasili-ekonomka-marketa-sichtarova-rozhovor-ona-dnes.A240822_205258_ona-vztahy_cerv

spolek kuriozit nabira obratky
    PUPU
    PUPU --- ---
    Voliči, kde jste? - Neviditelný pes
    https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/volici-kde-jste.A240722_201642_p_cirkus_nef

asi tak. plus transformace Svobodnych do spolku kuriozit behem poslednich let, ale priciny dlouhodobeho neuspechu jsou v clanku popsany hezky
    ABS
    ABS --- ---
    Nechtělo se mi tomu věřit, opravdu jsou svobodní do volebních koalic s SPD. Četli někdy vyjádření jejich představitelů? Regulovat pokud možno vše a mnohem tvrdší než EU?
    Toto bude konec pro tu stranu snad už konečně a někdo vybuduje stejně smyšlející platformu na zelené louce.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    THETAN: určitě se tam najdou jiný písmenka :)))))
    THETAN
    THETAN --- ---
    ADAMIRA: KSČ? to asi nee......
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    THETAN: Obsah programu má řekněme podobný i KSČ a ta měla výsledky v posledních volbách do EP lepší než svobodní a SPD dohromady, příště pro tebe jasná volba ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    tak hlavně vznosný myšlenky došly a místo nich jedeme hnědý bahno...
    PUPU
    PUPU --- ---
    Mach dostal po zasluze na prdel a Svobodni si drzi svych standardnich, peknych, zanedbatelnych 1.5% . nojo, hosi... vznosne myslenky nestaci, kdyz jinak nabizite jen rozhadany diskusni klub, par nevyraznych tvari a zadny marketing.
    PUPU
    PUPU --- ---
    THETAN: OK, rozumim. tomu se rika oportunismus. spojim se treba s certem, jen kdyz prosadi to, co chci. ja osobne mam s nahnedlejma delnikama trochu dost problem, ale rozumim tomu, nekdo to ma jinak
    THETAN
    THETAN --- ---
    PUPU: opravdu netuším v čem se liší program SPD a Svobodných pro EU volby....mě je asi jedno jestli ten program bude prosazovat za Svobodné nebo SPD, pokud je ten obsah programu řekněme podobný.

Rozdíl je v tom, že Svobodní se do EU nedostanou SPD nejspíše jo....
    THETAN
    THETAN --- ---
    OMNIHASH: ? proč otazník když je to jasné.....v rozhovoru se krátce o tomto zminuje a na konci je i popis motivace proč nyní s SPD šel
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: jisteze neni. a Svobodni se k nemu uz neznaji a mluvi o nem jako o oportunistovi. ani se jim nedivim. a na tyhle jeho kecy uz mu taky neskocim. jako kaze hezky, ale kdyz kazatel chlasta vino, nejak to postrada ten spravny naboj
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    THETAN: Mach je ještě u SSO? Nekamarádí se teďka s Tomiem?
    THETAN
    THETAN --- ---
    Green Deal lze zrušit. Emisní povolenky ničí evropskou ekonomiku. | Petr Mach
    https://www.youtube.com/watch?v=HxzHvsExPBI
    GEE
    GEE --- ---
    PUPU
    PUPU --- ---
    Kandidátku SPD a Trikolory pro eurovolby povede bývalý europoslanec Mach - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kandidatku-spd-a-trikolory-pro-eurovolby-povede-byvaly-europoslanec-mach-40452872

ona ta 'svoboda' je vlastne docela gumovy pojem. obzvlast kdyz ho drzi v rukou bezskurpulozni oportunista. akorat jsem trochu na rozpacich, co si z toho vlastne odnest za pouceni
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ABS: tak když může dělat Mach poradce Okamurovi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam