úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Food styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
Všechny fotky krásně upravených, výborně nafocených a k sežrání vybízejících pokrmů.
rozbalit záhlaví
BRUKEV
---
---
17:45:35 22.5.2013
KETA
:
c) je správně:)
KETA
---
---
14:57:39 20.5.2013
1 odpověď
+5
3x fazolky
KETA
---
---
14:47:47 20.5.2013
KETA
---
---
14:33:14 20.5.2013
+11
3x řeřicha
PINK_CICINKA
---
---
20:44:54 15.5.2013
+15
PINK_CICINKA
---
---
20:43:33 15.5.2013
+10
PINK_CICINKA
---
---
20:43:04 15.5.2013
+11
ZUZKAOU
---
---
19:13:45 13.5.2013
+15
SCHUTTERSTEIN
---
---
16:16:09 13.5.2013
+8
Spaghetti al Pomodoro e Spinaci s masovou koulí, rukolou a jedlým květem
PINK_CICINKA
---
---
19:07:28 11.5.2013
+11
What Katie Ate
http://www.whatkatieate.com/
Featured-Image-2.jpg
PINK_CICINKA
---
---
19:05:52 11.5.2013
+12
What Katie Ate
http://www.whatkatieate.com/page/2/
PINK_CICINKA
---
---
19:01:23 11.5.2013
+13
candied
http://loki-l.blogspot.cz/
PINK_CICINKA
---
---
18:52:23 11.5.2013
+2
Zdroj
http://smittenkitchen.com/page/3/
PINK_CICINKA
---
---
21:41:52 10.5.2013
+1
PINK_CICINKA
---
---
21:15:14 10.5.2013
+10
EVZENECEK
---
---
15:40:34 7.5.2013
±0
Asi trochu OT, ale kdyby měl někdo pro změnu touhu vidět "trochu jiné" jídlo než tu většinou bývá, tady je reportáž s fotogalerií z výrobního závodu baget Crocodille :)
iZUN exkluzivně ve výrobním závodě baget Crocodille! | iZUN - Zemědělské univerzitní noviny ČZU
http://www.izun.eu/out-of-czu/izun-exkluzivne-ve-vyrobnim-zavode-baget-crocodille
SIRIUS
---
---
0:15:28 4.5.2013
KASUMI
: já to teda zkoušel a řadím to zatím k nápadům který vypadají dobře přesně do okamžiku než je realizuješ, resp. v tomto případě ochutnáš :)
ZUZKAOU
---
---
16:31:22 3.5.2013
KASUMI
: od spatření obrázku jsem vypila dvě platíčka kafe z vacpotu - dobré to je, jen se teda rozpouští celkem pomalu. Napěnit jako že na frapé jsem to nezkoušela. Zatím.
MAR_TINA
---
---
16:23:30 3.5.2013
KASUMI
: zkoušela sem dělat frappé z opravdového (dvojitého) espressa přelitím přes ledové kostky a je to sakra rozdíl proti té břečce z nescaffé. Tohle bude možná ještě lepší.
KASUMI
---
---
16:20:05 3.5.2013
3 odpovědi
ZUZKAOU
: to je sakra dobrej napad! zamrazit espresso.. to zkusim
ZUZKAOU
---
---
12:32:15 2.5.2013
+5
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam