• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAAYURIFood styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KETA:

    c) je správně:)
    KETA
    KETA --- ---
    KETA
    KETA --- ---
    3x fazolky
    KETA
    KETA --- ---


    KETA
    KETA --- ---
    3x řeřicha
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Spaghetti al Pomodoro e Spinaci s masovou koulí, rukolou a jedlým květem
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    Asi trochu OT, ale kdyby měl někdo pro změnu touhu vidět "trochu jiné" jídlo než tu většinou bývá, tady je reportáž s fotogalerií z výrobního závodu baget Crocodille :)
    iZUN exkluzivně ve výrobním závodě baget Crocodille! | iZUN - Zemědělské univerzitní noviny ČZU
    http://www.izun.eu/out-of-czu/izun-exkluzivne-ve-vyrobnim-zavode-baget-crocodille
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KASUMI: já to teda zkoušel a řadím to zatím k nápadům který vypadají dobře přesně do okamžiku než je realizuješ, resp. v tomto případě ochutnáš :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: od spatření obrázku jsem vypila dvě platíčka kafe z vacpotu - dobré to je, jen se teda rozpouští celkem pomalu. Napěnit jako že na frapé jsem to nezkoušela. Zatím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KASUMI: zkoušela sem dělat frappé z opravdového (dvojitého) espressa přelitím přes ledové kostky a je to sakra rozdíl proti té břečce z nescaffé. Tohle bude možná ještě lepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam