• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAAYURIFood styling/food photography - profesionální obrázky krásných a chutných jídel
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    polka dot cheesecake!
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    MAR_TINA: oliváč tuhne i v lednici ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SLASTE: myslím, že na fotce to sice vypadá hezky, ale dělat to nebudu. To spíš zamrazit bylinkové máslo - na bylinách nebude ledová krusta a máslo snáší mražení dobře.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    MAR_TINA: osobně si myslím, že by mohl mít jiné vlastnosti, po rozmražení.. ale netuším. asi záleží na kvalitě, zpracování a obsahu tuku
    zkus se zeptat spíš tady: [ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Neublíží olejů přemražení?
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    PINK_CICINKA: nechat rozpustit na kvalitní steak ochucený jen hrubou solí a čerstvým čtyřbarevným pepřem....
    ?)
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    PINK_CICINKA: do studených polévek
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    K_BOT
    K_BOT --- ---
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PINK_CICINKA: Bude-li to kvalitní olivový olej, tak by to moc prskat nemělo... napadá mě ale spíš přimíchání do horkých těstovin, rizota apod.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BIGGIE: To bych se bála, že bude prskat hrozně.
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    PINK_CICINKA: na panev treba?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BLEVAJZZ: Napadá vás nějaké využití pak? Do salátu?
    CZTWEETY
    CZTWEETY --- ---
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam