• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FELISMimo město
    P A T E K - 2 0 . 8 . - G R I L O V A N I ! ! ! OD 19 H O D I N DO P U L N O C I (?).
    Ryby, zeleninka, koktejly, fresh dzusy plus jidla ze staleho menu :) Doporucuju livanecky s tvarohem a jahodami :)))

"Odpočiňte si od ruchu velkoměsta v nekuřáckém prostoru a pojďte s námi Mimo město. Připravujeme ryby a lehká, zdravá, ale přitom chutná vegetariánská jídla z celého světa."

ZAHRÁDKA OTEVŘENA! TOČENÁ KOFOLA I PIVKO! PRIJDTE :)

KDE?

Nekuřácká restaurace a kavárna
    Nad Šutkou 14, 182 00 Praha 8 Kobylisy
    Otevřeno pondělí – pátek 9.00-22.00

Mimo město plyne čas jinak.

Tak nějak pomaleji, veseleji, chutněji, vlídněji.
    Dobře se najíte, napijete, přečtete si v klídku noviny/knížku/časopis (pro děti jsou tu připravené hračky a jídelní židle) a především se rádi vratíte...ať jen pro ten nejlepší ledový čaj na světě (a další domácí nápoje :)) nebo, že přímo vidíte, jak se vaše jídlo připravuje a třeba taky prostě jen máte rádi jednoduchost a kvalitu.

A když se vrátíte jednou, tak i podruhé, potřetí a najednou zjistíte, že bez relaxu Mimo město (a přece v Praze) nemůžete být :-).

A abychom si ujasnili o čem je toto audítko:
    ...tlachejte, piště, dávejte náměty pro zlepšení, co vám chutnalo anebo co by šlo naopak zlepšit nebo upravit jinak.
    Pečlivě a doslovně to budu předávat "nejvyšším" a zárověň sem budu házet novinky (na nástěnku) a také nejnovější drby :)

Ještě by bylo dobré zmínit, že polední menu na tento týden najdete vždy na: http://www.mimomesto.cz
    rozbalit záhlaví
    MONI
    MONI --- ---
    FELIS: z venku z ulice Ke Stírce reklama nic moc...
    FELIS
    FELIS --- ---
    MONI: no, ale to je velika skoda, ze jste se jeste neodvazili :)
    LALINA: muzu Te uklidnit, ze i my, co jsme takrka stamgasty, tak si radi dame i poradnou flakotu a nekdy je docela vtipny se bavit o mase Mimo mesto :D
    MONI
    MONI --- ---
    my bydlíme hned naproti, zatím jsme jen zvědavě zvenku okukovali co tam nového vzniká, ale dovnitř se ještě neodvážili...
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))) mno, nekdy mam vyložene chut na neco zdravého a stravitelného , jindy ovšem mám vyloženě chut na Hofyho vepřo knedlo s plznickou:-)
    FELIS
    FELIS --- ---
    LALINA: treba se Ti to dilema po par navstevach Mimo mesto samo vyresi :DDD
    LALINA
    LALINA --- ---
    ahoj, jsem z Proseka a mám to oblíbené U Hofyho...teda budu mít vždycky veliký dilema:-)))))
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    FELIS: měl jsem na mysli víkendy .. z Holešovic jsem u Vás za 15 minut, ale dělám na druhým konci města, takže přes týden nestíhačka :-(
    BOUKYNA
    BOUKYNA --- ---
    Já jako člověk, který si nepotrpí na hodnotná jídla jsem si to v Mimo město zamilovala a svůj jídelníček přehodnotila. Teď se vždy nemůžu dočkat další návštěvy:D
    FELIS
    FELIS --- ---
    HONZIK96: a jaka je pro Tebe "prijatelna" otviracka :)?
    MLIKARNA: prijd, prijd ;-)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    nemam to daleko, mohl bych se nekdy zajit podivat :)
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    tak podle webu to vypadá zajímavě, jen škoda, té pro mě "nepoužitelné" otvíračky :-( Ale je můj boj a nalákanej jsem už dost, tak si to nějak zařídím ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam