Ja osobne si uzivam vsechny druhy snu. I ty neprijemne a desive.
Nedavno se mi zdalo, ze sem byl tucnak a snazil sem se prejit zamrzlou planinu, ale vsude byla spousta selem. Medvedi, lvi, hyeny, vlci a dalsi a ja vedel, ze sem naprosto bezbranej a ze muzu bejt snedenej behem vteriny, ale nejak sem si uvedomil, ze nemam na vyber a ze stejne musim jit. Tak sem je pomalu obchazel a snazil se je mysli presvedcit, ze nemaj hlad. Bohuzel to nefungovalo moc dlouho a jeden lev si po me chnapnul a sezral me. Byl to hodne zivej sen, takze pocit jak vam nekdo trha maso z tela, lame kosti atak dale byl fakt hroznej, ale kdyz uz sem umiral a upadal do temnoty, tak sem citil ulevu a trochu radost, ze je to ze mnou..
Skoda ze sem se po chvili objevil na plani znova a vsechno se opakovalo, jen to bylo jine zvire, co se rozhodlo me sesvacit.
Vsechno dokola to slo asi petkrat a nakonec kdyz me pojidaly hyeny sem koutkem oka zahledl mamuta jak jde primo proti me. Citil sem nadeji. Nic sem nevidel, protoze uz jsem upadal do mdlob a cernota se rozlevala kolem me. Pak sem ucitil ze stisk povolil a z poslednich sil sem skocil do vody. Uz sem citil, ze mozna uplavu a preziju, kdyz me jedna s hyen chytla zanohu, vytahla z vody a sezrala.
Pak sem se probudil a uvedomil si, ze kdyz sem to nedokazal petkrat, tak ze uz to nepujde a radeji sem vstal a sel se trochu probrat ven na zahradu.
Jinak nevim jestli uz sem nelinkoval, ale tenhle snar mam fakt rad a casto me prekvapi svym vykladem.
WEB by Jaromír MEDO - 'SNÁŘ'
http://www.medo.cz/jaromir/kniha_snar/