• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IMIVidění budoucnosti ve snech
    Máte zkušenosti někdo z viděním budoucnosti ve snech. Nemyslím tím déjà vu, ale konkrétní sny, které vám odhalily částečně budoucnost. Mám mnohé zkušenosti, ale hledám další lidi, kteří touto vlastností oplývají.
    rozbalit záhlaví
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    Nevim, kam jinam napsat muj dnesni zazitek, ale nekam to napsat musim :)
    Probiram pozustalost po rodicich a nasla jsem sepsanych nekolik snu moji mamy. Listovala jsem tim a hned me trklo do oci datum 17.4. (den kdy zemrel muj otec tj. jeji manzel) a hned vzapeti datum 27.11. (den kdy se narodila moje dcera). Podotykam, ze oba sny jsou sepsane 12 a 15 let pred tim, nez se udalosti staly. Prvni sen popisuje, ze moje mama je v cizim dome se svou matkou a bratrem - v te dobe jiz oba nezili - a vsichni vnimaji intenzivni pocit nebezpeci. Druhy sen je, ze kdosi prijel na navstevu, pripravuje se obed na uvitanou a mama ukazuje navstevnikovi fotku jeho matky. Nejsem nijak prilis ezotericky zamerena, spise na podobne veci neverim, ale tohle me teda docela rozhodilo... :)
    VACA
    VACA --- ---
    Neprikladam tomu zadnou vahu ale obcas je to zajimave.
    Jen z toho co mi uvizlo v pameti, pred par tydny: zdalo se mi ze jsem na baru potkal cloveka kterej v podniku kde obcas pracuju uz skoro rok nedela a neukazal se. Bum, prijdu ten den do prace a prisel se na nas podivat..
    Dneska prozmenu se mi zdalo ze sem si poskodil leve oko, bum prijdu doprace a zatahnu za kabel a ten mi malem vysvihne leve oko az to zaboli.

    A podobny drobnosti co se v prubehu casu dejou. Obcas to prekvapi, jen nevim proc jeste nemam ten barak s altanem v zahrade, spokojenou stastnou zenu a psa, o kterejch se mi zdalo :D
    OHNIVYKER
    OHNIVYKER --- ---
    Ahoj IMI, poslední 3 roky zažívám při probuzení neuvěřitelné věci. Nejedná se již o sny, ale spíše o vidění. Nejsou sice časté, ale jsou tak skutečné, že i po roce vypadají, jako by to bylo včera. Některé se týkají i budoucnosti. Souvisí jednoznačně s mým odhodlaným návratem k Bohu.

    Před dvěma dny jsem se například probral v náruči anděla, který mě k sobě tiskl, jako malé dítě. Tak to vlastně i vnímám. Jeho jako značně staršího brášku, kterému velmi záleží na mém bezpečí. Vnímal jsem tolik lásky a nádhery. Do toho jsem slyšel šumění křídel. Vznášel se se mnou nad postelí, ale neviděl jsem ho. Jen světlo nalevo ode mne. Ten stav trval asi minutu.

    Před rokem jsem měl dokonce operaci srdce, která znamenala moji proměnu. Z tělesného a hříšného člověka, jsem se stal laskavým a schopným čelit, do té chvíle, nezkrotným touhám po ženách. Pokud chceš vědět víc, pošlu Ti svůj životní příběh na email. Můj je ohnivyker@gmail.com
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Activating Psi Dreaming | Dale E. Graff
    https://www.youtube.com/watch?v=N_i7gd1uwAc
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Já zas pro změnu čekám, kdy se stane všechno to, co se mi kdysi zdálo. Něco už se vyplnilo...
    JANJIN
    JANJIN --- ---
    Stavalo se mi to zridka kdy ... Ale ted me nenechaji spat uz dva roky ...
    ZOE81
    ZOE81 --- ---
    Moje dva sny, ktery si budu do smrti pamatovat, se tykaly bezprostredni budoucnosti:

    Prvni sen se mi zdal tu samou noc, kdy zemrel muj dedecek. Z toho snu si zive pamatuju, jak stojim v rade s moji babickou-manzelkou dedecka, svym tatou a tetou - jeho potomky pred nejakou budovou od niz vedla dlazdena cesta. Najednou se pred nami objevil dedecek a vyzval me rukou, at jdu k nemu. Sla jsem a hned jsme se objali. V te chvilce mi rekl, at nejsme smutni, protoze tam, kam jde, mu bude dobre. Konec snu. Beru to tak, ze prisel za mnou proto, protoze temhle vecem verim a reknu to tem, kteri v tom snu byli se mnou. A taky jsem to udelala.

    Druhy sen se mi zdal noc pred porodem meho syna. Chodila jsem po neznamem meste a vubec nevedela, jak se dostat na misto, kde na me ceka muj bracha. Bloudila jsem a znicehonic se vedle me objevil muj, tehda uz nezijici, dedecek. Mlcky me chytil za ruku a vedl me. Ja se na neho podivala a rekla: "Ty jsi muj dedecek." On se na me jen beze slov podival (citila jsem, ze uz nevi, kdo jsem). Dovedl me k namesti, pustil ruku a odesel. Ja s pocitem bezpeci nasla bratra a odjeli jsme pryc. Kdyz jsme jeli po rovine, bracha najednou sjel ze srazu a ve chvili, kdy jsme padali a ja vedela, ze je to v haji, probudila jsem se. Ten konec do toho vubec nezapadal, ale az ted si ho dokazu vysvetlit. Ale to si necham pro sebe.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Typická ukázka diskuze dvou lidí s odlišnými zkušenostmi, která neobohacuje ani jednu stranu. Prostě to přijměte tak, jak to je :)
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    KUKIDE: ale já se o tom s tebou klidně bavit budu jen mi opravdu připadá že to do téhle diskuse nepatří...kdybych se s tebou bavit nechtěla nebudu ti dávat odkaz na to, kde mne najdeš.;)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FARRAH: nejde o slovíčkaření, ale věř si čemu chceš já takovou zkušenost nemám ;)
    že já si nedám pokoj, vždy to takhle dopadne když někomu rejpnu do viry :)
    celek a jednota není to stejný
    ale klidně si sni dál, třeba se rozhodne probudit :)
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    jinak o diskusi o jednotě doporučuju přesun sem:

    [ Lidské vztahy z vnitřního ticha - průzkum otevřenosti a lásky, vzájemných bariér a naprogramování ]

    7do téhle diskuse to fakt nepatří a nechci to tu dál plevelit
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    KUKIDE: jestli ti jde opravdu jen o slovíčkaření klidně si nahraď slovo jednota slovem celek které je jeho synonymum ale slovo jednota ani v českém jazyce neznamená číslo, to je jen tvoje hra.


    Nepřítomnost nebo přítomnost ega u jedince nemá vliv na to zda je nebo není součástí jednoty či celku vše doslova všec je toho součástí tedy jak lidé co ego mají tak ti co ho nemají, je tam jen jediný rozdíl, ti co ho nemají si nejsou toho že jsou součástí jednoty vědomi, protože ego způsobuje že se cítí odděleni od ostatního
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FARRAH: vše není součástí jednoty...
    když nebudeš mít ego nebudeš celek
    jo jsem docela dost na hranici slov :)
    ego nevnímá čas, to tvoje mysl
    nic ničím nebylo nahrazeno jen to nevnímáš
    ne tvůj výrok neexistuje jen pro tento okamžik
    slunce ví
    předpoklad pro to že slunce v takových termínech uvažuje právě vytvořila tvoje mysl :)

    jestli chceš nějakej argument tak ten se třeba týká právě slova jednota... jeden... jedna... 1...
    0 "to" je číslo

    FARRAH
    FARRAH --- ---
    KUKIDE: vše je součástí jednoty tedy i já i když mám ještě ego a vnímám svět převážně duálně a prožitkem neduálnosti mám jen velice krátké zkušenosti, tedy ano i já jsem součástí jednoty A veškeré mé výroky existují ale zároveň neexistují.

    ale to už jsme hodně mimo to co se dá slovně uchopit..........život a vůbec veškerá tvorba jednoty není v čase, čas je jen to co vnímá ego.vývoj od někud někam, zákon příčiny a následku...........ve skutečnosti ale každá vzpomínka je "teď..sice si vybavuješ dětství ale vybavuješ si ho teď, koukáš na fotku kde je ti pět a utvrzuješ se tím že existuješ v čase ale ta fotka existuje teď, teď ji držíš v ruce teď si myslíš že si žil už 40 let teď teď teď..........tedy existuje jen přítomný okamžik který se neustále mění.to co existuje teď v dalším okamžiku neexistuje a bylo naraženo něčím jinam, přesto právě teď v tomto okamžiku můj výrok existuje, jen pro tento okamžik.

    Jestli umí jednota připustit svou neexistenci..........to je jako ptát se jestli si slunce dokáže připustit že neexistuje.........což ovšem vytváří předpoklad, že slunce vůbec v takových termínech uvažuje.

    Jinak si ale nedal stále argument pro to proč to podle tebe nejde - říkáš mi že já něco míchách, beru na vědomí, ale zkus kromě kritiky také vytvořit a napsat názor či argument.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FARRAH: mícháš nedualitu s dualitou to pak nejde ani v jednom... samosebou to že to říkáš je důkaz něčoho úplně jiného co vede dost daleko jinam :)

    a co je když jsi jednota? Budou pak tvoje výroky stále existovat?

    a umí podle tebe jednota připustit že by nemusela existovat?
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    KUKIDE: máš zjevně zajímavou myšlenkovou konstrukci, ale to že to nejde není argument, vysvětli to prosím.

    Jednota je vším naprosto vším..........i ty jsi součást jednoty dokonce i když si myslí že ne- i to že si myslí že nejsi i to že si myslíš že to není možné je jen další projev jednoty, nic není vyloučeno ani nevíra v to že něco takového je vůbec možné.

    I když ego musí vše kvantifikovat a porovnat musí mít něco...tak že ano svým způsobem se dá říct že z pohledu ega jednota není nic. Protože ego neumí obvykle připustit že by ani nemuselo existovat, to je proti přirozenosti ega.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FARRAH: tak teda polopaticky "z pohledu jednoty není nic špatně" prostě říct nejde... "z pohledu jednoty" říct nejde... jednota a slovo špatně v jedné větě taky nejde...
    Ať si vymyslíš jakýkoliv systém tak prostě v žádném systému ti to fungovat nebude...
    a pokud tak lpíš na jednotě: jednota = nic
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    KUKIDE: jednota je vším a tedy pokud je vším nemůže být nic vyloučeno a tím pádem ani nemůže být nic špatně. To jen duální pohled má potřebu věci hodnotit a posuzovat.radost je dobře, boles je špatně a pod..........hodně se mi líbí jeden příměr.
    Jednota je jako oceán a lidé jsou jako vlny, přesto že jsou součástí oceánu díky tomu že jsou na hladině se nějak stalo že si vytvořili vědomá já a mají pocit že to jsou právě ony kdo určují kam plují, odmítají připustit že by ve skutečnosti pluly stejným směrem i kdyby si nebyly vědomy sebe sama..............a z pohledu oceánu není rozdílu jestli je vlnka malá a pokřivená a nebo velká a silná, všechno jsou to jeho součásti a jakmile zase spadnou (protože každá vlna jednou spade) nepůjde ani rozeznat která kapka vody byla danou vlnou.

    Z pohledu lidského byl třeba Hitler špatně špatný zlý člověk fuj fuj ani kolo bychom si od něj neopřeli..........ale z pohledu oceánu byl Hitler jen tsunami, ano smetl spoustu jiných vln a na hladině to vypadalo jako obrovské drama, ale ve skutečnosti i ta velká vlna i ty malé i to co vše se stalo jsou stále neoddělitelnou součástí oceánu. Pro oceán není žádná vlna špatně žádné dění na hladině není špatně, je to jen přirozené tak se prostě hladina chová.

    Definice jednoty - vše a tím myslím doslova vše je součást jednoty - logicky pokud je jednota neexistuje nic mimo jednotu. Dávám to na příkladu rovnice láska = energie =tvořivost= hmota = život= jednota. Tedy život je jen jedním z mnoha projevů jednoty, kámen je jednota stejně jako třeba fotony..........I fyzika nám dává za pravdu Albert Einstain to potvrdil ve své rovnici že hmota je jen jiná forma energie.

    Řekněme že jednota... ona láska má zároveň tvořivou schopnost a cokoli co je vyjevené v hmotném světě je prostě jen projevem tvořivosti ve hmotě a zároveň jsou samy jednotou nejsou oddělené jednota tvoři ze sebe sama...........tak trochu by se s hodně velkou nadsázkou by se to dalo přirovnat k člověku co si jen tak pro své potěšení hraje prstové divadlo..........a nějak se stalo že jeho prsty si vybudovaly ego a věří že to jsou ony kdo ovládá ten děj toho představení to jsou jejich emoce co se tam v tom divadelním kuse odehrávají, jejich dramata.a přitom jsou to pořád jen prsty kterými hýbe někdo úplně jiný.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FARRAH: tahle diskuse je trochu mimo tohle auditko :)
    ale budiž, "z pohledu jednoty není nic špatně" tahle věta je totální blud a to ať se na ni díváš z jakéhokoliv systému
    "sen je součástí jednoty" pro mě ne, ale tady bych potřeboval vědět co je pro tebe jednota, jak ji definuješ, protože každej má trochu jiné pojetí :)
    "Jinak není na tobě ani na mě se probudit" s tím teda totálně nesouhlasím, probudit se máš a je to na tobě ;)
    Já není definováno jen egem. Tudíž ego není nějakou postavou snu...
    Nesní někdo jiný...
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    KUKIDE: a jak to tedy vidíš, s čím konkrétně nesouhlasíš? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam