• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    hele tak ten oldrichov je posledni vikend v cervenci tzn. 30.7. - 1.8. 2010
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    takze co teda??gorils rikal ze resi nakej pozemek ale to je zatim asi jenom ve hvezdach...
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Aha kurva fix,no nevadí :D
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: ty voe vubec to neni vzadu v laznich, tam byl escape kdysi.. dva roky uz je u sindyho a s tim starym nema nic spolecnyho.. je to ten samej, kterej jsem se znazil domluvit uz pred zimou.. a jak rikam bavil jsem se s tim ondrou, jak tam dela za barem, kdyz jsem jim pujcoval zesik a vityho bednu, ted na to jejich drumbasovy mejdlo, tak by tam ani nemohl bejt vetsi zvuk, bydlej tam lidi nahore..
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    SOYER: moje rec :)))
    SOYER
    SOYER --- ---
    MARAUDER: jinak jako na co chces ted domlouvat nejakej prostor v hospode?? radsi so rozhlidni po nejakym fleku venku ne... je jaro!.. chci konecne vytahnout taky celej zvuk a svetla, ktery nikde jeste ani nebyli ven neasi...
    SOYER
    SOYER --- ---
    hosi... escape jsem jsem domlouval s ondrou uz nekdy pred pul rokem.. a vsem jsem vam to rikal mastaci.. a vyplynulo, ze majitel si tam nic takovyho nepreje, tohle ted tam byl prvni mejdan a urcite by tam neprosel vetsi zvuk nez nas odposlech, co tam byl i ted..
    REAMM
    REAMM --- ---
    jinak stim vašim hranim v tom červenci jak tady řešíte tak nevim nevim jestli do toho pujdete tak si hlavně všechno pořadně domluvte ....a ke kytarkam má blíž spíš electro :)
    REAMM
    REAMM --- ---
    MARAUDER: kurva mě neserte ten ESCape sem chtela pro EPG party. grrr
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    No nezeptám se jí,ale seženu od ní kontakt na nakyho majitele nebo provozního a s tim se pak domluvim.Hele Sašu sem neviděl ani nepamatuju...To bych řek už je jedno asi
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    zeptej se ji jak to bude eventuelne se vstupem..a kdyz uz sme u toho tak resil si stywe neco s tou sasou? ja sem se tam vubec nedostal...
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Ok,tam by to práwě šlo jaxsvině :D Tak já tam sjedu a pořešíme to kucí :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    vedle bejvalyho zavinace,jak jsou lázně,jako malej jsem tam chodil,je to good prostor,hodne dobrej prostor:)
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    kde to je?? to je tam u bejvalyho sindyho???
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    MARAUDER: napadlo me uplne to samy ty wole,jestli ji znas tak to domluv a bude mejdlo:)
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Hele chlapci,tak mě napadlo,co třeba zkusit něco spáchat w Escapu,ted sem koukal že tam hráli naky Drumbáci,navíc tam dělá za barem kámoška,prostor je to dobrej,dalo by se tam zapráskat,wemu si to na starost hm?
    DAN_EK
    DAN_EK --- ---
    Čau paka!:-D Vy máte taky nyxovou skupinu jo?:-o
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    MARAUDER: nestretly...to senesmi stat jinak to dopadne spatne
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    No můj názor na Oldřichow je proč ne žejo,ale bojim se aby se nestřetli dwě bandy Hanků :D :D :D
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam