• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    to by nas tam nezvali...
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    MICHELL16: ja jim nebudu cpat techno kdyz na to lidi nebudou zvedavi :)
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    no neasi :)))
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    takze tam bude nejaka pop kapela a my jim pak budem hrat tribecore jo???:)
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    MUDLER: pritom ty kapely nejsou zadny pankaci,sem sam zvedavej co sou zac ale s nima by nemel bejt problem woe
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    SOYER:NESNAŠIM ZPEV A KYTARY:)
    SOYER
    SOYER --- ---
    jinak v patek session u krizku se zvukem co??
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: hele proc ses proti tomu oldrichovu??
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    HEJ TO SOU MOC KOMENTY:)TADY CHČIJEM S RENČOU SMÍCHY,,,jdem si teda zaprcat s jonyskou at muzu zase nekde hrat,,,,jinak pro maraudera:taky mi nevadis stewe:):):)hehehe
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SOYER: Dobra co :] sem se dlouho tak nenasmal kdyz me to jonyxs rikal
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Woe jestli ten mejdan w tom Oldřichově klapne,tak musíme hlavně dávat bacha na jednu wěc,musíme zamezit vzniku Hankovství a konfliktů s pankáčema hlawně,jinak to dopadne nedobře
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Heheheeh tak to je moc,zajímalo by mě kdo to vyblil :D Jinak pro Jonyse: Já proti tobě taky nic nemám a taky mi nevadíš woe :D
    SOYER
    SOYER --- ---
    JONYXS: co to je za hlasku ty voe :D :D :D
    KURE23
    KURE23 --- ---
    zdravim, hele ten Oldrichov...to je Oldrichov v Hajich ? Jinak teda kalbu s punkerama... to si to date teda :-DD
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONYXS: Kua a ja chtel rozjet flame po libu ze muze jen ten kdo ji uspokoji :]]]
    JONYXS
    JONYXS --- ---
    ty woe co jsem slysel za hlasku, ze snama muze hrat jen ten kdo prca moji segru, myslim ze vim od kud vitr vlaje... Tak pro vysvetleni tomuto clovickovi : Hele tak to neni svoji sanci jsi mel a urco by to klaplo kdyby se to takhle neprotahlo a i kdyz byla ta akce nase tak urco nevihodim v pulce setu subura , takovej borec nejsem a ja sam jsem cekal od 9 do 3 nez na me prislo. Z madlisem jsem byl dohodlej uz od Rokace 20.3. tak se nad tim prosim zamysli nez budes poustet mezi lidi takovidle hovna ...
    Jinak chtel bych ubezpecit Stewa ze proti nemu nic nemam ani mi nevadi
    SOYER
    SOYER --- ---
    anketa vlozena, hlasujte ano - ne, jina moznost snad nejde.. ja jsem pro, vidim to jako takovej nas privat a pankace jako bonus no..:D
    MICHELL16: ty zjisti presny info, at se vi, jak to podle tech rockeru bude probihat..
    SOYER
    SOYER --- ---
    MICHELL16: tak to by slo.. me se to nekryje s nicim.. takze do toho pujdem??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam