• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    a jak s mixem?
    SOYER
    SOYER --- ---
    takze centrala je domluvena, za 750,- krasa ne? :))a zalohu prej snad ani nechce...
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    zorben - Shut up! - SoundCloud
    http://soundcloud.com/zorben/shut-up
    SOYER
    SOYER --- ---
    takze vsichni pocitejte toho 30. ;) kazdej posetrime peto a mame to i s rezervou... ja zavolam kevinovi a optam se na agregat, popripade zkusim pak nekoho jinyho...
    SOYER
    SOYER --- ---
    jinak na dlouhejch mostech uz se to bude v nejblizsi dobe sekat, tak uvidime jak se to vyvine..
    SOYER
    SOYER --- ---
    MICHELL16: no neasi, summer of hate to ne.. spatny datum..:) 14 dni potom jedem na ten grabstejn mastaku :D co treba 30. 7. ??? to by mohlo vyhovovat.. jestli teda jesteri z facebooku neudelaj czechtek..:D :D :D
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    koukam ze to je zrovna ten summer of hate...tak co o 14 dnu dyl?
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    co treba hned za 14 dni 23.-25.7 ???
    staci kdyz kazdej dame 300 a v 10 lidech to na naftu na privatek staci ne?
    SOYER
    SOYER --- ---
    MICHELL16: souhlasim.. optam se honzy, jak je to s mostama a proste vymyslime termin na todle misto jak ty rikas a vymrdej! ;D

takze navrhy na datum??
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    tak co? musime se konecne k necemu dokopat...ja sem pro to misto "rybář" , nikoho se neptat a proste si udelat privatek...nebo jak je to s tema dlouhejma mostama??
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: ok :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    5. dostanes sesto:)
    SOYER
    SOYER --- ---
    jinak na pankace srat jsou to naky 40ti lety nachcani a hankove, to by nedopadlo dobre.... chce to ty dlouh mosty...
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: taky bys mi mohl vratit uz konecne to sesto.......
    MICHELL16
    MICHELL16 --- ---
    MUDLER: uc33 jak ma mrty nebo ten behringer rotary 2000...ale je spousta dalsich mrdicek, koukni na dj obchod.cz na kontrolery od AKAI.. :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    hele asi tak do mesice chci kontroler ale newim jakej:)porad majkle jakej se nam hodi...
    SOYER
    SOYER --- ---
    tak honza rikal, ze ten flek na tech dlouhejch mostech je domluvenej :) prej se musi akorat posekat a dojit pak prej s flaskou za starostou :D tak by to melo bejt v pohode :) akorat se teda nevi kdy to bude....
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam