• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    rozbalit záhlaví
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    mame nabidku zahrat si 3.9. s acid-komikama..ja bych do toho sel..a co ostatni?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    SOYER: hehehe to si delas prdel :D :D :D
    SOYER
    SOYER --- ---
    tak uz trochu vim, kde jsem byl v sobotu :D http://maynka0011.rajce.idnes.cz/neco_z_COSMIC_HOLIDAYS_Jachymov_2010/#COSMIC_HOLIDAYS_1414.JPG
    jinak vyborny fotky nevim od koho...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Nazdar kuci... po roce zas na netu ale zatim jenom nachvilku...
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    naky reklamy tam sou...a z druhy strany normalne bily,pohodicka :))
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: ty voe, ja bych se ani nediovil, kdyby ji ten mastak vyhodil jak rikal... a co to je zA plachty, ze je nekjdo necha lezet u popelnic?? jsou potiskyly??
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    vcera sem je nasel..nekdo je nechal u popelnic...ta zluta je bud porad u vojtanovy mamy nebo u madlise,nevim
    SOYER
    SOYER --- ---
    ZORBEN: no a kde ta zluta vubec je voe?? mas ji ty?? a kde ty si vzal dalsi?? s rybizem jsem domluvenej, ze mu kolnu, chci videt navrh toho.. rikal, ze to ma bejt nejakej typek, tak uvidim..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    mam 3 novy plachty 165 x 70 cm domluvim se s rybizem, rotorem a este teda asi jedna zbyde...to rikal ze by mohl domluvit MRDR s tim typkem co maloval v barandove ty kresby
    nebo napada vas nekdo dalsi? mame prece jeste tu velkou zlutou z rochlic

MUDLER: to mi pripomina ze ty mas doma taky naky plachty ne? minimalne bys tam mel mit tu malou "seakayak" nebo co to tam je za potisk...ta uz by taky konecne chtela abys s ni neco udelal...

KURE23: nejspis budem tuhle akci opakovat, nejlip do konce prazdnin, tak bysme to mohli nak skloubit i s vama,ne? :)
    KURE23
    KURE23 --- ---
    SOYER : klidne bych neco vymyslel. 14.8.2010 hrajem v tom Bíláku, to bude takovej test esli vsechno klape jak ma :-)) jinak kdyby byla spolecna akce, tak jako spojit bedny, jo ? Aby pak nebyly VKV :-D Ne, v poho. To by se udělal line-up. Jeste sehnat prostor. Nejlepsi by bylo nekde venku. Taxe ptejte, se taky poptam.
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: track super voe.. ses ale kokot, ze ses na nas vysral a neprisels.. jak v patek, tak v sobotu vole.......
    SOYER
    SOYER --- ---
    souhlas.. plus dalsi vytka za rani vekavecka... mejdan jinak super
    to se ale neda rict o sobotnim fopa... opravdu to byl spatnej napad hrat tam sobotu vecer, kdyz jeste ve 2 odpoledne jsme byli na louce.. taky mi to mohl nekdo rict, ne ze jsem se to dozvedel ve ctvrtek zý facebooku.. ve finale tam proste ani poradne nikdo neprijde.. coz mluvim hlavne o gorilakovi ale, ostatnich nevyjimaje..

KURE23: no a co vy? nemyslime neco spolecne?? :)
    KURE23
    KURE23 --- ---
    v poho akce v patek, paradni prostor. ste machri, ze ste sehnali centraly jeste v noci :-)) priste radsi test centraly pri prijezdu :-D
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    nekdo naky dalsi fotky? :)

ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    v patek ty mastenko...takze fóóópááá oukéééj
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    hele ten mejdan mame v patek nebo sobotu,,,ja jen ze sme pozvany do fp na sobotu,takze jestli chcem tak si tam muzem zahrat:)co vy na to???
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    mudler_!_lesba_!!elektro - comments & stream
    http://sender.fm/mudler..lesba_!!elektro
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tady to je naky chciply...tak jak?neco novyho?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tak snad to nedopadne jako dys s meli jet s marou k holisovi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam