• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MUDLER: dobre ty :D hehehe dobrej napad vs spatnej napad...zas si vem na druhou stranu ze kdyz budem davat slevu tak sme sami proti sobe protoze nam to nehodi ani na cestu kdyz ten majitel bude chtit zas ctvrtinu...a i ten typek od obady bude chtit urco na cestu...
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    jo,,,sorry nevšiml jsem si:)
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: nojo, tak to neni z nasich hlav voe!.. nakupni zona, viz micheluv link :)
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    SOYER: coe???jako nakupní zona ty wole,,,jak si na to přišel???:)hehe,sem rozbitej!myslel jsem jako 70 ze je spatnej napad
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: jakej trapnej napad?? myslis mydlit uprostred nakupni zony? nejvic napad!
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    dost trapnej nápad no,,,no co když budem na vstupu tak jim třeba hodíme nějakou slevu ne,jak minule!nejsme snad idioti,hlavně 70 se mi nechtělo dávat ani na nsk a lidi to na nas maj ted platit?hehehe,to je konec :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    GORILS
    GORILS --- ---
    Tak co jak to u vas vypada kuci ja uz se budu pomalu vracet...
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MUDLER: delas jako kdybys tam minule nebyl a nevedel ze to je napad toho provozaka...
    SOYER
    SOYER --- ---
    MUDLER: je to debilni no.. ale to si dava nynejsi provozovatel rychty takhle hodne..
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    blinkam jako!to je konec,praha ne!?
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    7 pětek fujjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!:(
    GORILS
    GORILS --- ---
    Gorils - Lucky boy - SoundCloud
    http://soundcloud.com/gorils2665/lucky-boy
    GORILS
    GORILS --- ---
    Tak kuci ja vyrazim na jih za teplickem za tejden cau... tady neco co sem nestih dodelat az se vratim snad to bude hotovy...
    GORILS
    GORILS --- ---
    MUDLER: Me ani tolik neslo o ten remix spis se trosku prokousat tim zacatkem v tvorbe elektra. a to se mi povedlo aspon tak jak sem chtel.ted uz sem schopnej vytvorit kompletni vec s hlawou a patou a to mi zatim uplne staci...
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    GORILS:
    dost přehnanej remix!nevim jestli to je dobry,spíš neee ale zajímavý to rozhodně je!na 50% zmaklej remix :)
    GORILS
    GORILS --- ---
    MUDLER: Tak tady to mash ale je to proste nedotahli budu na tom jeste hodne delat mel sis jeste pockat. http://soundcloud.com/gorils2665/roxette-sleeping-in-my-car-single-edit-remix-gorils
    SOYER
    SOYER --- ---
    TETRIS23: jo jasny, ze vymeslet dneska kalbu, aby se snicim nekryla je tezky.. jinak snad teda neni nic, coz nam nahrava :))
    GORILS
    GORILS --- ---
    TETRIS23: Tak tak HARDCORE PICOOO!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam