• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    rozbalit záhlaví
    SOYER
    SOYER --- ---
    GORILS: chces poresit vejsky jo?? zavolej mi voe, nemam jeste net, proberem to nekde v knajpe..
    TETRIS23: my ted posilali vyhybku na reklamacku a jeste pujde jedno tapco.. takze taky ted nemuzem nic..
    GORILS
    GORILS --- ---
    A jeste.dohod sem si s kamikem ze mi postavi ty vesky co potrebujem... zajima kterym zesikem je budem zivit abych vedel jak vykony mam poridit.,. hlave tak nak nevym pomery tech vykonu na jednotlivy pasma... to jako ze fakt nevim jak vykony mam poridit k tomu zvuku co mame a nejvic dulezitej je ten zesik kterej je ma zivit podle toho se budem ridit.
    GORILS
    GORILS --- ---
    Ty voe kuci zimni mejdan to neni vubec spatnej napad... a na fotkach to taky vypada na supr ulet... jako svitici iglu s hlavou je vazne prasec... !
    GORILS
    GORILS --- ---
    Neni nad brouzdani po jinych stylech... :D

tentoktrat sem se ale vazne dobe pobavil....

Goils-one in the psytrance mix
    http://soundcloud.com/gorils/goils-one-in-the-psytrance-mix
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Co hoši,neuděláme nějakej open-air když je venku tak krásně? :D
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Já bych to udělal spíš příští tejden třeba v úterý nebo ve středu nějak na večer třeba na Starym co?Musim se taky zeptat na tu dodávku,kdyby to klaplo bylo by to fajn
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Zdarec hošani...
    Už od rychty mi to vrtalo hlavou a teďka sem se k tomu dokopal, abych se kouknul na ten váš zesik ťapko, když ste mi říkali, že umí 2 ohmy, tak on je umí, ale jen ve stereu. Do můstku to umí sekat maximálně do 4 ohmů, tzn dvě 8mi ohmovy bedny za sebou! Neřikám že do 2 v můstku to hrát nebude, ale asi mu to nebude dělat dobře ptž na to neni stavěnej.

tak si na to dejte bacha ať na to někde nedojedete...

s pozdravem Jiří :o)
    GORILS
    GORILS --- ---
    SOYER: Neboj dit ja to moc dobre vim... :)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    tak kdy se sejdem na pokec??? nejlip uz tenhle tejden...co ctvrtek??
    SOYER
    SOYER --- ---
    vity bude taky v caste volove..:)
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZORBEN: Tak ja myslim ze s tim problem nebude.. krome Vityho bych rek ze budem asi vsichni.....nebo ne..?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    staci se dohodnout kdy...lineup bude vychazet taky z toho, kdo tam od nas vubec bude..treba kolousek pojede prej radsi do dolu na obadu nebo co to blil...
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    No ted už to je stejně jedno wé :D Hele ale bavili sme se Sojerem že by bylo dobrý před tou Castou udělat schůzi,zasednout na píwec někam a probrat třeba lineup a takový hovna.To by ale museli wšichni zvednout řitě a dorazit žeo.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    stejne tam nebyl volnej termin, aspon myslim ze ne
    MARAUDER
    MARAUDER --- ---
    Škoda woe,protože Hrádek bude naprostá sračka,jako Mutante a nakej další chuj ze Speedhardcore break z němec to bude strašná sračka,škoda,jak řiká Kuba,mohli sme udělat třeba jenom pohodičku k pívu a ne tam brát celej zvuk
    SOYER
    SOYER --- ---
    GORILS: to uz je ted pase...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Hele kluci tak premejslim zasae mi hodne lidi rikalo ze do hradku nejede... tak proc si v tom offu neudelat privatek proste pro ty kterejm se tam nechce... ja bych si urcite raci zahral v offu.... a kdyz tam nebudem vsichni tak tim jenom lip....co vi na to???
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    asi jo no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam