• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZORBENDIMENSIONS SOUND
    rozbalit záhlaví
    SOYER
    SOYER --- ---
    LOOSER_AK47: jasny :) at tam hodi i webovky a nevim, jestli budeme zrizovat nejakou infolinku?? jinak taky sme mysleli, ze pojedem rozlepit par kusu do lipy..
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    LOOSER_AK47: dobry,no :D :D :D
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    SOYER: :) to da rozum vid...

sem to hnedka psal kdyz to spatrilo svetlo sveta, on sitko je schopnej, ale nekdy mu nedochazej veci v takovych souvislostech v jakejch to vidime "my" a trosku mu to trva nez se rozhejbe, ja zatlacim na pilu a jakmile to bude k dispozici tak to tu budete mit...
    SOYER
    SOYER --- ---
    TETRIS23: flyer krasnej, ale chybi tam info.. takhle to nema cenu nekam lepit..
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Hello... :o) hosi, kdo má na starost DMS zvukovou techniku? chci se domluvit na to freecko, jestli bysme to nezapojili trosku jednotnejc, nez jen na dva stejny mastry... dalo by se to propojit s nasim procakem, aby ten signal byl uplne stejnej.

pisnete mi do posty, mel bych este nejaky otazky jestli by to vlastne vubec technicky slo... Dik
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    23.9. open air DMS + ACID COMIX 20km od Mlady Boleslavi more info later
    SOYER
    SOYER --- ---
    GORILS: cekuj nase neverejny diskuze voe a budes vedet...
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    no prave ze velky hovno...
    GORILS
    GORILS --- ---
    Kuci co tea ty cary ??? Uz sme nekde dohodli bo jak???

SOYER
    SOYER --- ---
    JENDAVB: :D vtipny foto:) bude nejspis z werzuz, mozkocuc na elektrarnach.. buhvi kdy ale :D
    SOYER
    SOYER --- ---
    GORILS: chces poresit vejsky jo?? zavolej mi voe, nemam jeste net, proberem to nekde v knajpe..
    TETRIS23: my ted posilali vyhybku na reklamacku a jeste pujde jedno tapco.. takze taky ted nemuzem nic..
    MUDLER
    MUDLER --- ---
    GORILS: to jsem psal ja woe:)byl jsem prihlasenej u kuby
    GORILS
    GORILS --- ---
    ZORBEN:
    ne nebudu delat neco co me nebavi woe:)
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    nemate nekdo doma nakej starej zesilovac (staci aby daval par desitek wattu, proste na domaci pouziti k 2 trojpasmovejm teslam nebo co to je)???
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MUDLER: je to dobry,,,ale premejslel si nekdy nad tim ze bys udelal nekdy neco co neni tak stejny??? :))
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Kvalitni psy.Koukam kdyz to procitam se chystate na vejsticky?no mi uz je mame taky skoro hotovy nebo spis jirka :)uz to vypada gute ale nefunguje nam procesor podle predstav takze zatim mi zadnou party delat nebudem az po nevoem roce:/
    GORILS
    GORILS --- ---
    A jeste.dohod sem si s kamikem ze mi postavi ty vesky co potrebujem... zajima kterym zesikem je budem zivit abych vedel jak vykony mam poridit.,. hlave tak nak nevym pomery tech vykonu na jednotlivy pasma... to jako ze fakt nevim jak vykony mam poridit k tomu zvuku co mame a nejvic dulezitej je ten zesik kterej je ma zivit podle toho se budem ridit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam