• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    HALUCINKA
    HALUCINKA --- ---
    BLONDYNKA: diky za odpoved a hlavne za tipy.. zkusila bych tu konopnou mast, snad to nebude tak tezky vyrobit..
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Děláš velkou chybu, hlavně s tím amatérským používáním kortikoidů. Tím si to dlouhodobě rapidně zhoršíš.
    Můj muž má poslední dva roky velké výsevy všude po těle a teprve teď s tím začal nějak sytematicky něco dělat, samozřejmě po vysazení všech steroidních přípravků se to dočasně zhoršilo, naštěstí je nepoužíval jen tak po svém moc dlouho, takže teď má nějaké zinkové zklidňující přípravky a začíná to zabírat (po cca dvou týdnech). Osvědčily se konopné přípravky, jakékoli, nejlepší byla podomácku vařená mast. Naopak dehtový šampon selhává totálně.

Mám výbornou kožní, ale bere jen děti a na základě toho je ochotná ošetřit jejich rodiče. Jinak dospělé nebere. Každopádně varuju před MUDr. Jakubíkovou z Dobrovského, ta je špatná.
    HALUCINKA
    HALUCINKA --- ---
    Takze.. doufam, ze nejsem jedina s lupenkou na nyxu a ze se tu pekne podelime o nejake tipy & triky..

A zacnu hned trochu sobecky.. akutne shanim kozniho lekare v Brne, takze kdo mate nejake dobre zkusenosti s rozumnym doktorem (samozrejme i doktorkou), budu rada za tip..
    Zkratka.. lupenka je pro me totiz celkem novinka, doted jsem mela jen miniloziska na loktech (a jako dite ekzem), takze jsem to skoro neresila, jen par navsev u svy doktorky v C. Budejcich.. Bohuzel v prosinci se mi rozbehla nechutne po celym tele, tak jsem dostala na zklidneni kortikoidy s infadolanem, s tim, ze bude lepsi mit doktora v Brne a resit to dal. Od te doby se to tak stridave zlepsuje, zhorsuje, ale nikdy uplne nezmizelo a ja flakac jsem jeste za zadnym koznim v Brne nedosla a sice kortikoidy mazu jen v nejhorsim pripade na mista, ktery neschovam, ale takhle to dal nejde, ze..

Tak uvitam jakekoli tipy na alternativni pripravky, celkove na veci, kterym se vyhybat a naopak, ktere vyhledavat.. a klidne se rozpovidejte i o tom, jak se vam s lupenkou zije, protoze si dam asi svoje historicky prvni leto s lupenkou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam