• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HALUCINKAlupénka - psoriáza
    FERDA
    FERDA --- ---
    PANPOSPA: zkousim to cely zivot, zmenit prostredi neni jednoduche, ziju na ostravsku
    co se tyce stressu tak v dnesni dobe je to velmi obtizne
    musi se bojovat, ale i to vetsinou nestaci ...
    a mas pravdu ze je nejvic zakopany pes v psychice, ovsem najit ten spravny duvod v me situaci je opravdu vlmi tezke ...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    FERDA: Ty to máš složitější a náročnější, než my ostatní. Chápu, že chceš vyzkoušet vše a je to správné, protože jenom tak najdeš to, co ti bude pomáhat. Zkoušel si změnit úplně prostředí, ve kterém žiješ?

Ovšem nám ostatním, kterým se lupénka vytvořila v průběhu života na základě něčeho konkrétního, nejsou podle mě tyto náročnější metody určeny. Nechci se opakovat, protože už to zde bylo napsáno, ale důležitá je psychika, správná životospráva a žádný stres - viz XAB
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    HROBARKA: to já taky. Mně se v hlavě objevila po týdnu nošení lyžařské helmy :-/
    FERDA
    FERDA --- ---
    PANPOSPA: mam lupenku cely zivot, co delam dle tebe spatne vnitrne? od narozeni?
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    nekteri davaji nadeje do tohodle, ale priprava je velmi nakladna
    Fénixův pláč nad lidskou nevědomostí a hamižností
    http://www.bushka.cz/archiv/fenixuv_plac.html
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    u mne propukla kdysi maturitou:) ... holt docela neprijemna a hlavne nekonecna dan za 8 let zewlingu na gymplu a trochu vyhrocene snahy se vse za tyden naucit ...
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    PANPOSPA: rada bych lečila zevnitř ale nejak netuším proč se mi vlastne objevila...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    lidi neplaťte zbytečně těm, kteří se snaží vydělávat na nemoci druhých - lupénku musíte léčit zevnitř a né zvenku - rybičky a mastičky jsou pouze dočasné řešení
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    no to by jsme rozhodně mohli:))
    FERDA
    FERDA --- ---
    CATCHA: nejdriv v dubnu rad pujdu s tebou :) a btw. sem pro zjistit jak se chovaji :)
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    do Opavy:)odložila jsem to na příští týden.V Praze to je určitě taky:)

když jsem se paní zeptala,jaké mají výsledky,tak říkala,že to sice pomáhá,ale že se musí chodit pravidelně.Já: jestli teda stačí 1x za měsíc?Ona: no to né,myslím každý den:)To mě fakt pobavilo:)))hodina za 500,- ale můžeš je chovat doma:)hehe
    Ale prý je to příjemná relaxace a dobrý peeling pro celé tělo:),tak proč ne,že?

Tohle mě vůbec strašně baví..na každé mini mastičce za min.400,- je napsáno natírejte na celé tělo 2xdenně:)..to mě vždycky přejde chuť si na sebe cokoliv takového patlat:)

XAB
    XAB --- ---
    a kam na to chodite?
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    FERDA: můžem jít spolu:)chystám se příští týden.
    FERDA
    FERDA --- ---
    CATCHA: rybicky bych tez chtel
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    XAB: přesně tak - proto se taky lupénka tak zhoršuje na podzim, kdy je slunce méně a před námi pouze hnusná zima - taky sem pochopil, že je to celé o psychice a prostředí - snažím se si vytvořit co nejlepší životní podmínky a přemýšlet pozitivně, ale v dnešním světě plném shonu a navíc v Praze, je to velmi těžké
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    XAB: díky,tohle mi fakt pomáhá..naprosto souhlasím,jen to tak krásně neumím napsat*
    XAB
    XAB --- ---
    Duvod proc se to vzdycky vrati je ten, ze ty nalezy na kuzi/nehtech jsou jen priznaky nemoci. Ty kdyz odstranite tak s tou samotnou nemoci vubec nic neudelate, ba presne naopak. Tema vsemoznejma pripravkama se to jen zhorsuje. Problem je to samozrejme holistickej a prevazne psychickej ale toxiny v tele jsou taky jeden z duvodu proc to vznika. Protoze vetsinou nase(lupenkar) telo stejne jako prave psychika jsou vyladeny mnohem jemneji a citliveji nez u ostatnich lidi. Mnohem citliveji reagujeme na toxiny v jidle a prostredi stejne jako na negativni mysleni a emoce. Ty kozni nalezy jsou mista kterym se vyplavuji ty toxiny ktery telo nedokaze odbourat prirozenou cestou. Zaroven se to nekdy popisuje jako krunyr kterej si vytvarime proti okolnimu svetu, protoze snim nejsme v slouladu.
    Na odstraneni lupenky je tedy potreba dokonale se vycistit telo a mysl, ale hlavne se otevrit svetu. Jde o to prestat se bat, misto toho vsechno milovat, zit na plnej potencial, nebat se mluvit a rikat nahlas co si clovek mysli, nenechat si nekym "zranit city". To je uplne nejtezsi je to opravdu alychimie to zvladnout.
    Me uz se ji jednou povedlo temer dokonal odstaranit, ale to jsem mel nastaveny dost specificky podminky, tezko zopakovatelny. Mel jsem nasetreny nejaky a zil jsem na horach na vesnici a pul roku jsem nedelal nic jinyho nez jsem jenom beham po lese a loukach a smal se a premejslel nad tim proc jsem tak uzasnej ja, vsichni ostatni i celej svet.
    CATCHA
    CATCHA --- ---
    já mám lupénku 17let.Pořád něco zkouším,kortikoidama jsem léčbu začala a po půl roce jsem měla slabou kůži-dokonce se mi na některých místech udělaly strie...takže už nikdy!!mám ložiska na nohou a rukou.

Co mi pomohlo: http://www.prosanum.cz/ když jsem bydlela v Praze,tak jsem tam pravidelně docházela a lupénka se hodně zlepšila,ale tak na půl roku,pak znovu zpět:)

kapky-roztok ,které byl přímo z mé krve... tady je to o přísném řádu,ale lupenka mi zmizela na 2roky...chystám se tam znovu objednat. Ale nelze zaručit,že mi to opět pomůže,ale musím to zase zkusit..
    Co Vám můžeme nabídnout? | Ordinace celostní léčby Brno
    http://www.celostnilecba.cz/ordinace

teď chci zajít na rybičky: http://www.relaxcc.cz/rybicky.html
    HROBARKA
    HROBARKA --- ---
    GINGERCAT: znamam z prace ma take lupenku ted chodí na nejake koupele a docela ji to pomaha.. jinak použiva konopný šampon a pry take pomaha..
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    PANPOSPA: mně to tedy doktorka říkala, když mi to dávala... s tím, že občas to nevadí. Už bych si to asi na tu hlavu dala jen v opravdu extrémním případě. Pomohlo to, ale velmi krátkodobě.

A je to tedy přesně "Dermatologikum, kombinace glukokortikoidního antiflogistika a kyseliny salicylové." (http://www.lekarna.cz/belosalic-1x50ml-roztok-k-zev-uziti-1/)

Spíš by mě zajímalo, jestli někdo nemáte dobré zkušenosti i s jinými než dehtovými šampony - vím, že existuje něco na bázi konopí, ale vyzkoušené nemám nic kromě Polytaru....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam