Tak jsem taky vyzkoušela Dr. Michaelse. Lupénku mám cca 10 let v hlavě, poslední dobou už se mi začala ukazovat i na čele a měla jsem pokrytou opravdu celou hlavu, včetně ložisek za ušima a v uších.
Po 6 týdnech s Michaelsem mám hlavu poprvé čistou, resp. možná tak dva flíčky velikosti koruny zbyly a těm dávám ještě šanci, že to taky vzdají. Plánuju to na sebe vyplácat tak nějak celé :-) Koupila jsem si kompletní kúru - čisticí gel, mast a olej.
Poznatky:
- pokud máte dlouhé husté vlasy, je to celkem opruz, ale jak v návodu píšou, že to nebarví povlečení, tak to je pravda. Nevím, jak je to možné, ale ta mastnota se vsákne do hlavy a do vlasů a fleky to vážně nenechává. Pro jistotu jsem používala ručník na polštář, ale nebylo to nutné.
- rozhodně jsem to neaplikovala každý den, ráno mi to celkem dlouho trvá vymýt a usušit, takže bych řekla ze začátku tak čtyřikrát týdně, teď už jenom dvakrát.
- čístícím gelem Dr. Michaels se ta mast a olej vymýt jednoduše nedá, pokud nechcete vyplácat půl lahvičky na jedno mytí. Koupila jsem si nějaký konopný šampon bez silikonu (dle rady na jejich online poradně), před posledním umytím čistícím gelem Dr. M. to musím mýt nejlépe třikrát šamponem, abych neměla mastné vlasy :-/
- první výsledky byly vidět po poměrně dlouhé době (cca 3 týdny), ale pak to šlo celkem rychle.
Jenom dodám, že jsem k tomu nepřidala žádnou dietu - od začátku roku sice hubnu rychlostí cca 2 kila za měsíc, ale spíš nízkosacharidovou dietou, ze které by Pagano rozhodně radost neměl ;)