Ahoj, nevim presne, kde hledat tak kdyztak prosim o presmerovani na prispevek. Popisu vam situaci:
Pred mesicem jsem si privezl psa z utulku, je mu rok a je neskutecne hodnej k lidem, psum, celkove je poslusnej a ucenlivej. Nejspis nemel zadny navyky cistotnosti a doma ze zacatku kadil a cural. To jsem ho odnaucil a kdyz jsem doma uz to neudela. Nicmene po case co jsem ho zacal nechavat doma (ze zacatku na kratsi chvile) a utesoval ho, ze se vratim dostal pamlsek atd. tak se stejne zacal mstit. Zaclo to hovnem a vychcanim doprostred obejvaku a ted to dopadlo hovnem v posteli a vochanim ruznejch veci. Do postele jsem ho pustil prvni dva dny co jsem si ho dovez od ty doby tam nesmi, opet kdyz jsem doma tak si to nedovoli. Pred tim, nez odchazim ho jdu vyvencit, abych mel jistotu, ze to neudela z potreby. Zkousim i nekolikrat za den fiktivne odchazet, ale zatim bez uspechu. Procital jsem ruzne na internetech, kde jsem nanasel smysluplny rady napr. malo venceni, nepravidelna strava, spatny traveni atd atd. Prosim o radu ci odkaz, kde najdu jak se s tim poprat. Diky moc!