• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKATCHOUPrůzkum veřejného mínění - Dotazníky pro uživatele nyxupro vědecké účely
    BOBR
    BOBR --- ---
    MIKATCHOU:
    Bohužel jsou ty odpovědi poněkud neštastně nabízené. Já mohu hlasovat hned pro tři, neb se překrývají, přičemž jedna - ta prostřední - je zcela zbytečná (jaká jej její informační hodnota!?).

    správná věc pro řešení situace sociálně slabších obyvatel
    v něčem správné, v něčem špatné špatné
    špatné, protože jejich rozdělování nebylo/není spravedlivé

    Takže nehlasuji, ale můj názor máš.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---

    Myslím, že byty s regulovaným nájemným jsou

    29 hlasy od 29 respondentů

    ANNA
    ANNA --- ---
    vnímám to asi podobně, jako tu bylo řečeno, množství turistů mi není příjemné, ale daleko víc mi vadí případný nezájem, deficit slušnosti apod.
    pak mi taky vadí, jak se turismus podepisuje na podobě Prahy, historické centrum se mění na směs prodejen suvenýrů a jiných blbin a podniků pro cizince, i když zároveň to bude mít nejspíš i nějaké plusy (někdo si dá práci s udržováním, když to sype).
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    JELENA: jasný no....nevychovanci se najdou všude....
    JELENA
    JELENA --- ---
    JUASINHA: No, já si teda kufry na sedadla dopravních prostředků nedávám, ani když jsem turistkou jinde, nevyřvávám v dopravních prostředcích jak na lesy apod. - ano, za to "nahuštění" turistů na některých místech turisty nelze vinit, holt se na něco přijeli podívat, tak se přijeli podívat. Ale trocha kultury, když už přijeli za kulturou, by snad od nich býti vyžadována mohla :/
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    JELENA: máš určitě pravdu,todle musí vytáčet každého, jenže já si pokaždý říkám, že sama jsem taky občas turistkou, co se ráda dívá na zajímavý místa a jsem součástí toho, na co tady v Praze nadávám a vlastně nemám být na koho vytočená, protože ti jedinci za to nemůžou
    JELENA
    JELENA --- ---
    Vždycky, když se nevejdu do autobusu (119), stojím v něm přiskřípnutá na dveřích, balancuji nad kufry narvanými všude na zemi i po sedačkách, nemůžu se prodrat centrem Prahy a furt si pro jistotu hlídám peněženku, nemůžu se v metru soustředit na čtení, protože tam povykují němečtí teenageři, slýchám všude kolem sebe ruštinu od nejrůznějších prapodivných zjevů, kterých je tu snad víc než za okupace - vnímám turisty a jejicj množství v centru Prahy zatraceně negativně. V zbylých ojedinělých případech (turisté sympatičtí, turisté vyjadřující se o Praze pochvalně apod.) mi dokonce ani to množství nevadí. Kdyby jich tu ovšem byla polovina a člověk viděl při průchodu Staromákem víc než hlavy a střechy, byla bych snad i pozitivní :)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    KALHOTKA: no jo, ale to by tam těch kategorií muselo být víc, nebo jsem tam mohla dát možnost 2 hlasů, ale teď už to nejde předělat. Na druhou stranu, když se takhle někdo vyjádří "ústně" k dané problematice, je to pro mě ještě přínosnější než správně zaškrtnutá kategorie .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    To jo no, taky to mám jak kdy. Vytáčí mě, když nemůžu rychle projít nejvytíženější místa, ale za to ti lidi nemůžou a na druhou stranu nechávají celkem spropitné(dělám v jedné kavárně) a jsou většinou jako zákazníci milí (jak se říká, že lidi na dovolené jsou pozitivně naladěni), což je pro mě hodně důležitý.....takže záleží na okolnostech
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    [SERVER ERROR]
    JELENA
    JELENA --- ---
    MIKATCHOU: Děkuju :) Nj, Flegr testuje, kde může ;)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MIKATCHOU: díky :-)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JELENA: vyplnila jsem i tobě :) K Flegrovi sem chodila na evolučku, takže pákrát sem se stala obětí výzkumu i na přednášce .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    EWUSHA: odpověděla jsem :)

    JUASINHA: přesně tak .) a koukám, že už sem lidé posílaj své dotazníky a správně chápou, kam mířím :) mám z toho radost


    KLX: tak dej ani drahý ani levný .)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    SKAFF: to jo, ankety jsou hodně sledovaný, ale myslim, že tadle diskuze chce směřovat jiným směrem
    KLX
    KLX --- ---
    MIKATCHOU: ono je to jak kde..co se zboží týče, spíše dražší..ale zase co se pohostinství týče tak jak kde..jsou místa, kde je to vyloženě levnější než jinde..
    JELENA
    JELENA --- ---
    MIKATCHOU: Budu ráda, díky :)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Ahojda lidičky. Přemýšlíme s kamarádem zda máme na víkendových akcích rozjet čajovnu. Ráda bych věděla, jestli o ni bude vůbec zájem a případně jaký sortiment tam máme mít. Proto bych vás chtěla poprosit o vyplnění 11otázek a případné rozeslání mezi vaše kamarády. Díky moc a hezkej den :-)
    http://cajovna.vyplnto.cz/
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    [SERVER ERROR]
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JELENA: super, mám to dát na nástěnku? Já se zaregistruju .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam