• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANOSGoogle a Google+
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    A neni jednodušší (a levnější) mít doménu něco@mojedomena.cz a mít to přesměrované na gMail a na gMailu mít vytvořený alternativní účet, takže všechny maily co Ti přijdou na něco@mojedomena.cz Ti spadnou do gMailu a naopak co odešleš z gMailu se bude tvářit jakoby to bylo odeslané z něco@mojedomena.cz?
    Já mám takhle asi čtyři různé maily které zpravuju z jednoho gAccountu, je to dost pohodlný...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    MUXX: Dik :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Ahoj, je mozne pouzit Gmail pro praci s emailem neco@mojedomena.cz? Mel jsem dojem, ze je to placena sluzba, kterou lze objednat, ale nemuzu to nikde najit. Poradite prosim? ;)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FEDAJKIN: printscreen+paintbrush?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Ahoj, nenašel sem relevantnější auditko, tak házim sem, díky za odpověd.

    Potřeal bych na google maps naplánovat trasu, jde mi o to abych měl vizuálně všechny body propojené pro přehlednost, bod A - bod B a jejich spojnice. Po pevnině vpohodě, ale když cestuju po ostrovech, napíše to logicky trasa nenalezena a body to nespojí.

    viz
    Z Tchaj-pej, Tchaj-wan do Puerto-Princesa Subterranean River National Park - Mapy Google
    http://maps.google.com/maps?saddr=Taipei,+Taiwan&daddr=Manila,+Metro+Manila,+Filip%C3%ADny+to:Puerto-Princesa+Subterranean+River+National+Park,+Puerto+Princesa,+MIMAROPA,+Filip%C3%ADny&hl=cs&ie=UTF8&sll=17.705665,120.323183&sspn=27.677325,53.569336&geocode=FQPcfgEdGts-Bymdvdtha6xCNDFLpsuY2kPCwA%3BFVjF3gAdmxI2BymLwx5XA8qXMzEfwWkQddXRaQ%3BFawhmwAdXIYWByGLdSvdeRV79g&oq=puerto&dirflg=w&mra=ls&t=m&z=5

    Lze to nějak ošetřit nebo využít uplně jiný nástroj? Díky!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    OTZ: Řek bych že to bude tim, Google už nějakou dobu zpátky ustoupil od snahy personalisovat anonymní služby a o to víc hrotí personalizaci k accountu.
    OTZ
    OTZ --- ---
    nn nepřihlášenej
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    OTZ: A máš účet? Translate je pokud vim optimalizovanej vůči uživateli, takže se učí podle toho jak to tam Ty sám zadáváš, ale jen když si loglej - teprve když větší množství lidí začne preferovat určitou versi překladu tak to začne brát systém v potaz i obecně.
    Myslim. Jistej si teď nejsem.
    OTZ
    OTZ --- ---
    zdary, tuší někdo jak funguje g. překladač? když tam navrhnu lepší překlad, tak se nezobrazí ani po F5, to se ještě posílá někam na posouzení?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    TRIPLT: za jakým účelem?
    Jiný mail (Hotmail např.) si to umí převzít sám, pokud za něco stojí.
    gMail umí sám exportovat kompletní obsah (vč. např. kontaktů) asi dvěma různými způsoby
    EXX
    EXX --- ---
    presmeroval bych si gmail do nejakeho klienta, treba thunderbirth nebo outlook a tam uz se nabizi spousta moznosti presmerovani ne ?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravim, existuje nejaka moznost jak hromadne stahnout, nebo preposlat stovky zprav? Po jedne bych u toho asi umrel... nemuzu najit zadnou funkci jak vsechno hromadne preposlat/stahnout... Lze to vubec provest? diky ;-)
    JADER_NOMAK
    JADER_NOMAK --- ---
    Ahoj, nevíte prosím jaký dopad má youtube kanál do organického vyhledávání Google, když k videím budu sázet neustále podobnou sekvenci klíčových slov. Pochopitelně videa se točí okolo jednoho ústředního tématu.

    Kdybych byl offtopic, můžete mě nakopnout do správného auditka ?

    Dík, Dík !
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    (jinak s Chromem moc nepracuju, ale řek bych že logika bude stejná jako v Opeře - zkus jít do Settings, najít tam search engines a nastavit u nich výchozí adresu na které hledaj - já si takhle musel třeba měnit německou de.wikipedia na en.wikipedia)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NOGEEK: to mas fuk :) Hlavne ze se bavim ja ;)
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    SIRLOON: nechapu souvislost?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NOGEEK: proc mi to jen pripomnelo otce od te familie co si koupila macbooka co byl cirou nahodou kradenej a fotil si je? :))
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Zdravim potřeboval bych radu, mám MAC SL (koupenej v VB) a Chrome mě pořád ignoruje a vyhledává mi v angličtině nevíte co s tím, dokažu si to přepnout ale nechci pořád přepínat. díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam