• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANOSGoogle a Google+
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    vyhledavani na Googlu se mi preplo do Google+ stylu, No!
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    Google vydal finální verzi přídavku Chrome Remote Desktop | Maxiorel.cz
    http://www.maxiorel.cz/google-vydal-finalni-verzi-pridavku-chrome-remote-desktop
    Ja nevim, ja si posledni dobou na Chrome nemuzu stezovat :)
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    tady je vyborny kurz jak vyhledavat na Googlu:
    Power Searching with Google
    http://www.powersearchingwithgoogle.com/
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HELVETE: to si nemyslím - G+ je úplně jiná služba s úplně jinými funkcemi...

    Google doufá, že lidi budou používat Chrome a že do ukončení iGoogle bude mít Chrome rozhraní, které umožní takřka totéž.

    Google Apps: přechodu na Google Drive se již nelze vyhnout, náhradou za iGoogle má být Google Chrome - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/zpravicky/google-apps-prechodu-na-google-drive-se-jiz-nelze-vyhnout-nahradou-za-igoogle-ma-byt-google-chrome/

    Popravdě mě s tímhle vnucováním Chromu už kapánek serou - začínaj mi tom trochu moc připomínat Microsoft. Některé funkce které by mohly být na pohodu webové jsou narvané pouze do Chrome (např. tuna věcí na Google+) - možná by jim neuškodilo zamyslet se nad tím že čím víc mě budou nutit používat cokoliv co si vzpomenou, tím víc zvyšují šanci, že přestanu používat všechno.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    PETRPEDROS: naprostý souhlas, prostě mnoho informací, které mi stačí prohlédnout očima (případně sledovat změny) a současně informace, které chci podrobněji a mám je blízko, monitor na desktopu bývá velký dost, aby se mi tam vešlo vše, co chci.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Google zruší další služby - iGoogle, Google Mini, Google Talk Chatback, Google Video a Symbian Search App - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/zpravicky/google-zrusi-dalsi-sluzby-igoogle-google-mini-google-talk-chatback-google-video-a-symbian-search-app/
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    HELVETE: Přesně tak je to asi dělané pro dotykové přístroje, protože když zapnu prohlížeč jedním klikem jsem měl přehled zpráv z různých novin a druhým klikem email spolecne s prekladacem, kurz měny, aukro, wikipedii a prostě ty nejpoužívanější weby
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    PETRPEDROS: to je věc, kterou jsem taky vůbec nepochopil a vlastně nevím, co bych podle nich měl používat (pokud nepočítám obdobný server konkurence), jaká služba Google by to měla nahradit... resp. zřejmě si myslí, že Google+ , ale to je alespoň pro mě úplná blbost.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Pořád nechápu proč mi po 7mi letech ruší iGoogle :(
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Google nafotil do svých slovenských map policejní razii v Humenném - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/google-maps-v-humennem-na-slovensku-dbc-/sw_internet.aspx?c=A121102_073814_zahranicni_zep

    policejni razie na street view
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    STEMBUS: Google o Tobě nic nenašmíroval - Google do Tvého prohlížeče vkládá cookies - ve chvíli kdy na webu narazíš na Google reklamu, tak Tvé cookies řeknout tomuto reklamnímu prográmku, co má zobrazit. Tvé soukromí tím nijak zvlášť narušeno není.

    Když to zrušíš, tak výsledkem bude především to, že místo snesitelných reklam (u mě napříkad elektronika) se Ti začnou zobrazovat debility jako reklamy na dámské vložky a podobné věci o které máš hrozně zájem.

    Každopádně:
    http://veerasundar.com/blog/2011/02/stop-google-from-following-you/
    bod 2:
    http://www.google.com/policies/privacy/ads/ (to možná neškodí nastudovat)

    V prvním článku zmíněné Chrome extensions na blokování reklam, gAnalytics a podobně jsou (ve vlastních variantách) dostupné i pro Operu a pokud vím i pro Firefox. Pokud používáš IE tak si nestěžuj, můžeš si za všechno sám :P


    JANOS: protože většina lidí neví, jak to funguje, takže si myslí, že Google má gigantickou složku s jejich jménem a podle té jim cíleně posílá reklamy ať jsou kde jsou (protože je všechny sleduje družicema a ninjama)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Muzu se zeptat proc?
    Mne se libi kdyz vidim reklamy na zimni pneumatiky a letenky do Prahy. Je to lepsi nez reklamy na vlozky, koncert Justina Biebera nebo CSSD.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Dotaz - co vše a kde musím zakázat aby mi například googleads nenabízeli tématický reklamy podle toho co všechno o mě ví a co všechno si o mě našmíroval?? :)
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    CODEAS: jo, dik, uz jsem na to mezitim prisel :) .... ted jeste zkoumam jestli se da udelat to samy u Google Page, ale zatim se mi zda ze ne... da se tam teda asi nechat zobrazit to hvezdickovy hodnoceni, ale miniatrua profilovy fotky ne... nebo nevis?
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    vsiml jsem si, ze u nekterych vysledku z googlu se zobrazuje ikonka a informace o autorovi (vetsinou se jedna o nejakej blog).. nevite jak neceho takovyho docilit? zrejme jde o nejaky sparovani Google+ a toho konkretniho webu
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FROGY
    FROGY --- ---
    HHANULKA: Soubor - publikovani na webu
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    prosim o radu: kde sezenu html kod na sdileny dokument?
    potrebuju na webove stranky (delane pres sablonu webnode) vlozit sdileny google dokument. chce to po me html kod. da se ten kod odnekud zkopirovat? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam