• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAZMONGREEN BUILDERS - Zahrada - návody na zakládání a údržbu zahrad - rady a řešení, ptejte se, podělte se o své zkušenosti
    EXX
    EXX --- ---
    ok, zeptam se rovnou jak je to s tůjkama ? zakládám u sebe na zahradě - chci aby mi časem sousedi neviděli přes plot až se budu cachtat v bazéně (závist je svině) . Zatím jsem udělal řízky z již odrostlé tůjky, seřízl kůru té větvičky po délce 15-20cm jak mi někdo poradil no a teď zalévám a doufám že se chytnou.

Dotaz je spíš zda to má cenu, nebo zda je lepší prostě koupit malé stromky a přesadit

jakékoli info, jak to rychle roste, na co dát pozor, jak urychlit růst apod.. uvítám
    KAZMON
    KAZMON --- ---
    Tak pomalu začínáme. Prozatím se trochu peru se zdrojem, ale vypadá to zatím na nějaký ten týden......
    V budoucnu bude měla být dizkuze flexibilnější. Teď, na čas, se uskromníme na dizkuzi typu: DOTAZ/ODPOVĚD.. tím míněno, kdo si s nějakým konkrétním problémem neví rady, se pokusí co nejpřesněji popsat situaci. A kdo si bude myslet, že ví jak na to, tak odpoví.
    Vše se bude konat pod mým dozorem a každých 24 hodin bude korekce.

Předesílám, že bychom měli vynechat dizkuze: D:chcípá mi palma O: asi sucho ne?
    Pro nejpřesnější odpověď je třeba co nějpřesnější otázka!!!
    Doufám, že fórum bude k užitku

TAK CO SE NA VAŠICH ZAHRADÁCH DĚJE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam