Tak po dlouhý době zase tady, poněkud s jinými myšlenky, ideály, sny a hlavně váhou! :D
---------------------
Lidi musím říct, že by člověk sám nevěřil, jak se dokáže změnit život a jak si ho člověk může změnit sám. Wau. Hodně mi pomohlo, že jsem se konečně odprostila od bývalého, kterému velmi dlouho trvalo se osobně vystěhovat, no a poté, to chtělo jen trochu výdrže a hlavně se obrátit na člověka, kterému se dá důvěřovat a věřit. No, asi nikdo nečekal, že se z toho nakonec stane něco tak velkýho jako cit a bude to mít mnohem větší důsledky, než člověk s první prosbou o pomoc vůbec počítal. Nicméně jsem strašně šťastná a je to na mě i vidět.
Za poslední měsíc jsem zhubla asi 5 kilo, hlavně tancem. Pak jsem k tomu přidala i cvičení, no a postava hned nabrala jiné tvary. Ale bez té správné podpory by to samozřejmě nešlo. Teď zjišťuju, že i v případě finanční tísně, se dá žít zdravě, hold to zachraňují knackebroty, tvaroh, vajíčka, jogurt, občas maso, ale snažím se. Spíš mě teď štve nekvalitní ovoce a ještě víc zelenina (nojo, zima).
Takže z předchozích 87 na samém začátku, přes STOB k 85, a od začátku cvičení od ledna (prozaicky) k 78 a nyní k 76 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Přeji všem to samé.