• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TYET: Schválně přiznej, kolik mužů se o tvém zadku pochvalně vyjadřuje. ;-)
    TYET
    TYET --- ---
    MANXX: to máš tak, vždycky bude někdo hubenější, krásnější, chytřejší než jsi ty, ale vždycky bude někdo taky tlustší, ošklivější a hloupější, jak to chceš měřit? z mýho pohledu jsem tlustá, z tvýho třeba ne, ale na mým pocitu ze sebe sama nic nezmění to, že jsou lidi, který mají tu prdel ještě větší, asi to je proto, že jsme sami k sobě kritičtější než k ostatním;, ale já vám tady lezu na nervy, tak sem nebudu chodit, peace! :)
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA: to myslíš tak, abych už vypadla? však už jdu, tak hezkej večer :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: a něco k tématu klubu máš?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEANDER: já je dřív neměla tak hrozný, sice nebyly pěkný, ale velikostně k mojí postavě úplně akorát, to až po dětech mi nabobtnaly do nemravných rozměrů :-D
    TYET
    TYET --- ---
    MEANDER: ale to snad joo :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TYET: Když ono to není ani přitažlivé :-D
    TYET
    TYET --- ---
    MEANDER: však taky píšu TROCHU :)) teď už upřednostňuju praktičnost nad přitažlivostí :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MADIETTA: Já ta prsa beru odjakživa jako křivdu na mně páchanou.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TYET: Opravdu není o co stát. V konfekci se to nedá obléknout, není přes to vidět a tak vůbec. A pak se ještě všude možně člověk dočítá, že "hnusný lajdáky" a podobně.
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA:
    MEANDER: tak to vám holky trochu ty kozy závidím .) já nemám skoro žádný, velikost dva
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: a tak já jsem vždycky měla velkou prdel, vosí pas a velký prsa, ale brala jsem to jako svou přednost, nikoli nedostatek.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MADIETTA: Já měla v nejhubenějším období velikost od pasu dolů 34 - 36 a od pasu nahoru 42 - 44 (hlavně kvůli ňadrům, ale i proto, že jsem tak trochu Rampa McKvak).
    TYET
    TYET --- ---
    MADIETTA: je to asi hrozně individuální, ještě před dvěma lety jsem měla tu šestatřicítku, teď mám 38 a podle mýho názoru mám velkou prdel a tlustý nohy, záleží asi na konstituci, na kostře
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TYET: měřím 162. Než jsem ztloustla, nosila jsem velikost 38, někdy i 40 (kvůli velkým ňadrům), a byla jsem štíhlá. Velikost 36 jsem měla naposledy asi na základce, možná :-D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Ha, takže od pasu nahoru jsem štíhlá až velmi štíhlá a od pasu dolů normální (a ne velryba)! Díky za subjektivní názor! :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TYET: tuhle mrňavou půlku konfekčních tabulek neznám, stačí mi velikost moje a mojí mámy :D
    TYET
    TYET --- ---
    MAR_TINA: takže když měřím 163 cm, měla bych nosit velikost 36?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: jo a každá značka samozřejmě to číslování bere jnak, ale to už znáte.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: takový hrubý odhad, navíc měřím stejně. 38 velmi štíhlá - 40 štíhlá - 42 normální - 44 mohutnější /rozložitější / oplácaná, ale ještě dobrý *

175cm je výškově bráno jako Lko, a Lku se přiřazuje v průměru ta 42.
    Naše průměrná výška je prý 165-168 cm, odpovídat by tomu mělo Mko, což je 40 s přesahem dolu a nahoru necelou velikost. Takže 38,40,42.

* jedná se o subjektivní názor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam