• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ECLECTICA: pardon, mNě, samozřejmě... klasicky jsem ve větě pokračovala jinak, než jsem původně zamýšlela.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAJITA: My jsme studovali stejnou školu, ale zamilovali se do sebe až po promoci, takže jsme se znali už nějakých pět let, čili mě poznal jako štíhlé děvčátko. Já ztloustla až po prvním těhotenství.

A překvapivě mě neopustil ani nepřestal milovat, ač mě před tím řada lidí varovala :-D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: Prosím tě, nechci být impertinentní, ale "v jakém stavu" tě tvůj muž poznal, dali jste se dokupy?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: já to nesleduju, vždycky jen čtu pak na idnes článek, ale na tohle jsem viděla upoutávku a zaujala mě věta "Nemůžu si najít partnera, protože jsem silná."

Jako já jsem poslední, kdo by tvrdil, že tloušťka je atraktivní, ale znám spoustu oplácaných až tlustých holek, které si prima partnera bez problémů našly, takže bych řekla, že problémem té paní nebude jenom nadváha.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Mě baví, jak "se" tvrdí, že absolutně není důvod po skoncování s kouřením přibrat. Proč teda ta polobohyně C. tuhle tak přibrala po tomto?
    A není to prudění, že já přibrala po tomtéž kil 6, jsem ráda, že už 12 let nekouřím :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    JAJITA: aby to byla atraktivní šou, asi...
    Mě se na tom nejvíc líbí, jak C. ohrnuje nos nad potravinami a vzápětí si jde zapálit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Potřebovala bych někde doopravdy změřit bazální metabolismus. NE vypočítat.
    Máte tipy kde? Byl jste někdo na měření?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Proč to na mě všechno působí tak jaksi nacvičeně???
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: No, má všechno, nemá chlapa, co by pro to neudělala... :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Jo, přiznám se, čumím dál a taky dál "čumím"!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAJITA: právě jsem to pustila. Paní mi přijde děsně afektovaná, taková snaživka. ALe třeba to jen tak působí.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Po hodně dlouhé době jsem dnes měla snahu shlídnout díl JTCJ. Vydržela jsem právě do přestávky.
    Krom toho, že mi C. přijde v porovnání s tou paní taky pěkně prdelatá/oplácaná, serou mě ty její a H. chytré řeči o "čistých" potravinách. Jako jak jí doporučili to všechno zdravé, bez aditiv, bez éček :-/
    Jo, jsem profesně deformovaná, proto mi to asi va...

TYET
    TYET --- ---
    PETGRIDUS: zrovna jsem ten díl dokoukala a normálně mě to dojímá, brečela jsem jak stará kurva :) moc jim přeju, aby to dobře dopadlo
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Paní by teda potřebovala psychoterapii jako sůl. Ale nejspíš ji tam Cajthamlová mimo souutěž taky poslala, koneckonců sama je psycholog a paní byla evidentně totálně rozsypaná. I když ta mizerná strava sama o sobě na to měla asi taky svůj vliv.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: na fotkách mi spíš přijde, že paní pookřála a začla líp vypadat celkově. Zřejmě posílená nadějí a tím úspěšným začátkem. Ještě se na to kouknu on-line.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: možná je to taky fotkama, v reálu je třeba vidět, že je "menší". Ale bohužel při takovéhle hmotnosti je 30 kilo jako když plivne do moře, jenom slibný začátek, ale pořád začátek.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    JUPIII: Náhodou v tom díle to vidět bylo, a docela dost
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JUPIII: V takových obrovských hmotnostech jsou vidět rozdíly později, to až tak po 60 kilech by podle mě bylo něco vidět. (sleduju občas blog jednoho chlapa, co zhubnul asi z 250 kg, a dlouho taky nebylo nic vidět).
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Strašná je fotka číslo 12, ten člověk zhubnul 27 kilo z 210 kg na 183 kg a na fotkách není vidět téměř žádný rozdíl
    Fotogalerie: Jana v mládí sportovala a problémy s nadváhou neměla, stejně jako její manžel.
    http://ona.idnes.cz/foto.aspx?r=zdravi&c=A120517_155835_zdravi_pet&foto=PET433aca_vlcsnap_2012_05_15_12h20m48s171.jpg
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Nejtlustší manželský pár si zachránil život. Teď čeká na dítě - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/jste-to-co-jite-nejtezsi-manzelsky-par-v-historii-poradu-peg-/zdravi.aspx?c=A120517_155835_zdravi_pet

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam