• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: bylo to z vahy 67kg, coz si prave myslim, ze je videt lip nez z metraku. Ostatni to vidi, to spis on trpi nejakym druhem slepoty. U jine zenske velkou p... vidi, u me ne. A mozna to tak maji i ostatni vasi chlapi, proste cast toho neregistruji.
    ARGANNAH: za pul roku. Bylo to vylucne medikaci. Jim v celku sporadane a cvicim cely zivot.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky záleží na rychlosti. Já těch svých cca 20 kilo zhubla v rozmezí asi roku a půl a nevšiml si toho absolutně nikdo, i když na porovnání fotek před a po je vidět, že je to fakt slušný rozdíl.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BERUSKA_CA: záleží na tom, z jaké váhy to bylo ;-D
    (ne, dělám si srandu, nepochybuju, že to nebylo předtím tak hrozné)

U mě si teda prvních 15 kg nevšimnul vůbec nikdo. Lidi si začali všímat, až když jsem jich měla dole 17. Ale já samozřejmě začala na určitě mnohem vyšší váze než ty.

A prvních skorem 10 kilo jsem si nevšimla ani já sama :-D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Nasledkem spravne postavene lecby jsem zhubla 12kg a muj drahy si NEVSIMNUL! Vehementne tvrdil, ze to neregistruje, ja mela za to, ze si prece nejde nevsimnout neceho takoveho...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tady je to krásně vidět - ona už jednou zhubla a pak vypadala úplně jinak, najednou měla tvář.

a tady - lívanec bez podoby
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: na téhle holce je dobře vidět, jak někteří (možná většina?) supertlustí lidé úplně přijdou o tvář - ztratí obličejové rysy, mají takový uniformní lívanec, v němž jsou někde uprostřed oči, nos a pusa. To je pro mě jedna z frustrací tloušťky, já jak mám kulatý obličej, tak jsem se do tohoto lívancovitého stadia dostala mnohem, mnohem dříve. :-(
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    MAR_TINA: já jsem taky nevěděla, že něco takového existuje, takže jsem si to automaticky asociovala s FTVS... ale tam teda podle všeho taky nějaká měření pro veřejnost provádějí - http://www.ftvs.cuni.cz/verejnost/testovani.php
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SAT_ANN: Da sa to sledovat online?
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Tak koukám na jste to co jíte - první člověk za celou dobu, co má postavu (fakt skoro) přesně jako já. Fakt jí nezávidim :-(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Záchranáři museli probourat dům, aby vyprostili 400kilovou dívku - Super.cz
    http://www.super.cz/11893-zachranari-museli-probourat-dum-aby-vyprostili-400kilovou-divku.html
    Další případ dívky, který sice půl roku nevstala z postele, ale přísun potravy stále měla. Asi má hodnou maminku. :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WATTEVILLE: aha, dík. Můj google to neměl
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOIRAIN: žádný ústav tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy není, nic sem nenašla :(
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MAR_TINA: ústav tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Salmovské v Praze, řekla bych, že tam to bude skoro nejserioznější
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Minulý rok se vdávala moje kamarádka s jednoznačně morbidní obezitou. Předtím neměla dlouhodobý stálý vztah, ale tu a tam partnera ano, rozhodně nebyla sama. Ten její manžel je sice trošku divný a já bych ho zapleštila po prvním dni, ale oni jsou spolu evidentně šťastní a navzájem si vyhovují.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    PETGRIDUS: ale no tak Péťo. Po některých lécích se tloustne i při dobré životosprávě, protože mění metabolismus. Nebýt toho, že jsem se léčila s úzkostmi, taky jsem nemusela odjet do porodnice s 63 kg (tj. +18 oproti hmotnosti před otěhotněním).
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak asi hezký den!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PETGRIDUS: Jistě. Na to, aby se člověk stal multimilionářem, taky stačí vydělat dost peněz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam