• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: trochu si ovšem pleteš gramatiku a lexikologii ;-)
    CRANK
    CRANK --- ---
    A abych nebyl OT v klubu o obezitě, přibral jsem 5 kilo! A bohužel teda ne ve svalech ale v jídle které si nejsem schopný zaopatřit správně sám po odloučení s družkou ;).
    CRANK
    CRANK --- ---
    Mě to hlavně baví z úst GENTIANY kterou jsem viděl například pohoršovat se nad SPRÁVNOU výslovností kérfůru :-D.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Nejsme jazykoví ignoranti.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jak vás zrovna tohle slovo může vedle všech mimísků, bydlenek a kdo ví čeho všeho ještě vůbec pohoršovat?

Ano, lidé si vytváří vlastní patvary slov. Od jakživa. Deal with it :)
    Anebo ne, ale na to je tu [ Které slovo vás vytáčí k nepříčetnosti a proč? (Klub sociální menšiny) ]
    TESSS
    TESSS --- ---
    TINA_SALO: jsou tu podobny, treba tady: [ gramatické kiksy na nyxu ]
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    Já vím, že to sem nepatří, ale už nějakou dobu přemýšlím o založení auditka Grammar Nazi :-D

Z hranclí se mi zježily chlupy, fakt :-O
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    GENTIANA: Huba ti otéká za trest, hrancle jsou na výplach savem :P
    VIKY_K
    VIKY_K --- ---
    CRANK: Hranolky.
    CRANK
    CRANK --- ---
    Co to jsou hrancle?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    A propos hrancle, ty mražené předsmažené jsou něčím naimpregnované, aby se z nich po rozmrazení nestala kaše. Proto jsou lehce nechutné a otýká mi z nich huba. Vřele doporučuju zdepřítomným udělat dva pokusy: jednak si usmažit hrancle ze syrových brambor, a pak si tyto zmrazit a rozmrazit. v prvním případě je nová závislost zaručena.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: von se ten škrob při smažení nějak přetentočkuje, takže to má nízkej nebo vyskokej glykemickej index, teď nevím, po čom je ten větší hlad, oproti normálním bramborám.
    ECLECTICA: aTo je moc pěkný olol.
    CRANK
    CRANK --- ---
    MAR_TINA: Nevypadá to zle, ale něco tomu chybí :-( Můžeš to prosím dát do červeného pytlíčku? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: a což teprve domácí burger ;)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    mě nechutná ani KFC ani McDonald, jako třeba na čerstvý rajčátka s mozarellou
    zakápnutý olivovým olejem s čerstvou bazalkou a celozrným pečivem to teda nemá... je to mastný, hnusný, vyblitý a drahý a je mi potom blbě,... dám si to jednou za půl roku, když v noci nikde náhodou nic jnýho nemají a zase mě to vždycky přesvědčí, že se to nedá žrát... ale třeba přítel si cheesy kupuje pravidelně..
    měla jsem nedávno dvakrát velký pořádný hamburger ve dvou restauracích /v Hlučné samotě a v Jámě/ a bylo to skvělý jídlo, udělaný pořádně se zeleninou s pořádnýma hranolkama prostě dobrý.... ty mrchy od Mc jsou uplně o ničem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a ještě jeden tematický článek na oněnce -podezřele zajímavý a s uvedenými jmény k výzkumům.

Nové choroby: jak stůňou Eskymáci, Aboriginové a indiáni - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/nove-choroby-jak-stunou-eskymaci-aboriginove-a-indiani-pgk-/zdravi.aspx?c=A090216_123910_zdravi_bad
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Inuit diet - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Inuit_diet
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Rabbit starvation - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rabbit_starvation

Když se jí moc libového masa bez tuku a škrobů, hrozí otrava bílkovinami. Třeba eskymáci tím ale netrpí, protože jedí vysoce tučné tuleně, velryby a tak.

Kchůl.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    OMG
    Stále držíte diety a žádná nefunguje? Zkuste hubnutí podle znamení – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/270499-stale-drzite-diety-a-zadna-nefunguje-zkuste-hubnuti-podle-znameni.html
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    U nas jsou retezce KFC a McD vdecnymi odberateli horsiho, levnejsiho masa z normalnich chovu, zadne svoje specialni nemaji. Nevim, jak v Americe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam