• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vypadáš jako troll, křičely děti. Žena dostane 16 milionů | Zprávy ze světa | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/tlustosko-vypadas-jako-troll-kricely-deti-zena-dostane-11-milionu-pya-/ln_zahranici.asp?c=A120624_152700_ln_zahranici_mtr
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SHEALA: Dík :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MADIETTA: docela zajímavá je korelace psychických onemocnění a tělesných typů - něco na tom Kretschmerovi zřejmě bude.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    mimochodem, ta nastenka by si zaslouzila vydat knizne :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CORNELA: fuuuj :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: nestraš :D, to je hrozný, ale bohužel pravdivý...
    stačí na tuhle statistiku fotky kámoše z emeriky, ani nemusím číst Economist bohužel....
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GRANTORINO: no teď jsem zrovna dělala článek z Economistu, podle nějž má nadváhu nebo je obézních 69 procent Američanů. Neboli kdybys šla na americkou diskotéku, tak by byla narvaná dvěma třetinama tlustejch lidí.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    GRANTORINO: Jestli lidstvo nevychcípe na války nebo nedostatek ropy, tak zcela určitě na sádlo...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: táta si ted stezoval, ze jak k nim chodi jezdit deti ze zš na kone, tak on jim pomáha vylezt nahoru a ty hubeny ze se pekne odrazi a hup jsou nahore a tlustý deti tam visej a musi je tam vysadit a ze uz ho docela bolej zada, a ma toho dost, tak ty tlustý deti trochu zacal prehlizet teda no, ze si tolik holt nezajezdej... ale tak obcas se smiluje :))... a ze teda si to uvedomuje, ale ze je posila mame protoze ty ma ke koni schudky, takze tam decky vylezou bez namahy no...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: no já právě takové bandy školaček vídám, tak mě to nezarazilo. Včera jsme chvíli seděli na dohled od cukrárny, prošly tam 2-3 školní třídy, asi výlet, a situace byla dost zlá. A ty tlustí chlapečci se drali dopředu, se zmrzlinou vyšli první a pak si li ještě pro indiánka.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: jo tak me to prislo divný, protoze to by fakt byl masakr :D si to predstav, kluby diskoteky narvany polovinou lidi obeznich :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: a jo, vidíš, jak nepozorně čtu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: 47%?? snad tam píšou že na 1000 pacientů v ordinaci je 47 obézních ve věku 15-18, žádný 47% tam nepíšou...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    CORNELA: Hm, nic moc teda :-(
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    CORNELA: Jo, to jsem si našla taky. Spíš mě zajímalo, jestli jsou na tom někde hůř a někde líp ;-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Prasat jsem zas tolik neoperovala, ale živej tuk má nepříjemnou vlastnost roztékat se do rány a způsobit, že je všechno mastné a klouže.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: bavím se o praseti s veterinářkou. Lidský mě zas tolik nezajímá. Přepaluje se?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: Aha. Vypadá operované prase jinak než prase na hákách?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Živej tuk není jako estetické sádlo na mrtvém mase :o)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: Co ty víš o lidském tuku? :D A prasečí je normální, prostě sádlo, totéž psí : D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam