• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Hm, nic proti malým estetickým zákrokům v lokální anestezii, proč ne, ale upřímně řečeno, je sice hezké vypadat sexy, ale aby se kvůli tomu člověk nechal rozřezat, prolít se hromadou chemie, několik dnů sotva moc vstát z postele a do smrti mít jizvy? Nevím, ale skoro mi přijde, že v tomhle jde ta posedlost vzhledem opravdu trochu do extrémů, a i za cenu vlastního zdraví.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA, MADIETTA: Je to pár dní, co jsem musela vlézt na operační stůl kvůli mimču, co se prostě odmítlo narodit samo, a upřímně, od té doby opravdu nechápu někoho, co tohle podstoupí dobrovolně kvůli takové pitomosti, jako jsou větší prsa nebo o cenťák méně kolem pasu.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    SADAKO: hele každý invazivní zásah do těla mu škodí, ne že ne... a po absolvování akutního slepého střeva nechápu, jak do sebe někdo může nechat řezat dobrovolně, protože za to, jak mi bylo následující tejden blbě, to nestojí ani minimálně.

VALENTINA: hele do fitka se mnou chodí ženská, kvůli který tam ti chlapi upouštějí stokilové činky, když projde kolem. Fakt samice. A když se svlíkne ve sprchách, má na prdeli a na stehnech tu samou celulitidu, co my všechny. Maj ji i celebrity a modelky (vím to právě z toho salonu, kam jich chodily mraky). Jsou to lidi jako my, ne dokonalí androidi, maj beďary, strie, celulitidu, podpažní špeky a love handles. Akorát se uměj oblíct tak, aby nikdo ani nezapochyboval, že to neexistuje.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Potvrzuju, co říká Tina_Salo, já jsem byla kdysi dávno na vacupressu a byla jsem opravdu na nějakých 10-15 procedurách a výsledky vidět byly, hlavně celulitida se dost zlepšila, ale krátce potom jsem otěhotněla a do půl roka to bylo zas jak předtím, ano, v salonu mi říkali, že je třeba to ještě tak 2-3x měsíčně udržovat, ale kdo na to má čas a peníze, že:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: A koukala sem na Asklepion, ten je drahý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koukám, že ty "zázračné" neinvazivní metody cenou vyšplhají na 20 a víc tisíc a nefungují.
    Když zběžně koukám na stránky plastickořeznické kliniky, vyjde liposukce břicho + boky od 25 tisíc, abdominoplastika včetně liposukce 20-40 tisíc.

To už má smysl ty přezbytky nechat odřezat. Význam má asi řešit zbytky po celkovém zhubnutí nebo naopak drobné přebytky dané věkem, těhotenstvím apod. , obezity to nikoho nezbaví.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SADAKO: tak asi by i dalo, ale připadá mi to až jako nejzazší možnost, dobrovolně jít do narkózy kvůli kožnímu laloku na břiše. Taky si říkám, že v mým věku už je to putna.
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    MADIETTA: hele stejných výsledků IMHO dosáhneš i tím, že si budeš ty místa pravidelně masírovat a natírat hutnými tělovými mléky/oleji (já vím, pravidelnost :-))) ) - ale rozhodně nevyhodíš z okna desetitisíce... já na mnoha těchhle procedurách byla coby model - takže cca vím, co to dělá (a konkrétně po kryolipolýze stehen a boků jsem měla po jednom sezení o maličko volnější kalhoty, které přestaly být volnější cca za 3 dny :-D), viděla jsem výsledky na různých lidech - někdy si člověk řekl WOW, ta po tom krásně zhubla - a za půl roku ti ta ženská přišla nešťastná - a znova rozkydlá. Jako nechci tomu dělat špatnou reklamu, jen říkám popravdě, že to je fakt dočasné řešení pro lidi s naditou peněženkou (tzn. jsem herečka nebo modelka a po prožraný zimě chci vypadat pěkně v plavkách, v září se na to vyprdnu, schovám to pod hadry a v březnu zase začnu).
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: ha, tohle (kryolipolýzu) mi nabízejí v estetickém studiu pokaždé, když tam jdu na další depilační sezení. Na chvíli jsem nad tím zadumala (protože po hubnutí mi na břiše visí něco velmi hnusného), ale díky za tyhle informace, teď už vím, že je to pro mě tabu.
    TESSS
    TESSS --- ---
    jedna moje zprostredkovana znama si na nejakym slevovym portalu nakoupila spoustu "procedur" kryolipolýzy a hned na prvni ji v salone rekli, ze aby to spravne funguvalo, tak musi cvicit a rovnou ji dali nejaky letacek s doporucenyma cvikama. Fungovalo to, ale kdyby se vykaslala na kryolipolýzu a rovnou zacala s temi cviky, tak usetrila X tisic
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    QUORRA: to měla pravdu....

DRIZZT: psala jsem to tu ve více tématech - protože jsem dělala v saloně krásy a ve firmě, která tyhle typy přístrojů distribuuje a používá (např. kryolipolýza, neinvazivní liposukce, radiofrekvenční terapie, mezotransdukce, lipomassage, vacushape atd.) a shrnula bych to takto:

1) pokud má člověk 100 kilo a myslí, že tohle ho zachrání, tak se fakt hodně plete - to by si ty procedury musel nechat dělat denně po dobu několika let :-D. Tyhle metody fungují na někoho, kdo má třeba povislou kůži po zhubnutí, případně má nějakých 75 kilo a někde se mu nelíbí nějaký přebývající kus špeku nebo celulitida.

2) Ano, výsledky to má. Jenže člověk musí podstoupit ne jednu proceduru, ale sérii takových minimálně deseti, optimálně patnácti procedur (tak 2-3 sezení týdně), aby ten výsledek k něčemu byl - tzn mu to solidně vleze do peněz.

3) Ano, po celé kúře na sobě člověk pozoruje výsledky velmi uspokojivé, ale tyto výsledky se na něm udrží tak 2-3 měsíce, než se rozkydne znova - což znamená, že se i nadále musí chodit na udržování, napřed tak 3x za měsíc, poté 1x za měsíc, ale prostě pokud přestanete, roztečete se znova.

4) Svádí to k tomu, že když člověk tak hezky zhubnul, usne na vavřínech - a vykašle se na další pohybové aktivity - přičemž toto se dá chápat pouze jako doplněk k jinak vyvážené životosprávě. Moje kamarádka, která v této oblasti dosud pracuje, se může vyvrátit, kdykoli jí tam přijde bába, která zkraje nadnese, že ráda žere a pohyb nesnáší a myslí, že tohle ji spasí. Tak to fakt ne. Kdyby tohle takhle krásně fungovalo, tak je to tu samá Miss World.

5) A navíc - o tom nikdo nemluví - jistě, existují kontraindikace a vedlejší účinky. Lidé s nemocnou štítnou žlázou, křečovými žilami, záněty jater, srdečními obtížemi aj. ať na tyhle procedury rovnou zapomenou. Stejně jako tu někdo psal níže - výjimečně se může stát, že to citlivému jedinci rozhodí lymfatický systém a on naopak začne nabírat, otékat, zavodňovat se atd. Nemusí se to stát, není to časté - ale přesto může - to je ale na posouzení každého z nás.

Shrnutí: pokud máte 70 kilo a sere vás špíček na boku nebo celulitida na prdeli a máte volných 20 tisíc, tak do toho klidně jděte - výsledky budou. Ale musíte počítat s tím, že až přestanete, vrátí se vám to zpátky - a ta celulitida bude ještě hnusnější než byla. Takže si vlastně z každé výplaty vyčleňte ještě prachy na udržování. A počítejte s tím, že dál musíte cvičit a dál se musíte držet v jídle. Protože tohle samo o sobě je fakt málo.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MAR_TINA: Kdyby jedla jako kojenec bez bypassu, zhubla by taky... Se mi vybavuje ten díl ve jste to co jíte - mladej kluk, měl jít na operaci žaludku a nakonec si vybral dietu Havlíčka a Cajthamlový, protože omezení po tý operaci by bylo mnohem větší a až do konce života..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Z článku http://www.novinky.cz/zena/zdravi/274241-epidemie-xxxl-je-tady.html

„... Když jsem se před čtyřmi lety rozhodla držet dietu, podařilo se mi zhubnout dvacet kilo. Ale jakmile jsem přestala obědvat s kalkulačkou v ruce a počítat kalorie, zase jsem je nabrala,“ líčí své peripetie s dietami Kateřina Horňáková.

Radikální rozhodnutí udělala před více než rokem, kdy si v Břeclavi nechala udělat gastrický bypass, díky němuž toho najednou méně sní a také méně vstřebá. Momentálně má devadesát kilo, ale za rok, až podle svých plánů zhubne dalších deset, se chce po třiatřiceti letech znovu posadit do sedla.

„Zatím jde váha pořád dolů. Začala jsem se trošku víc hýbat, jezdím na kole do práce, denně šest kilometrů, a doma dvakrát týdně cvičím tři čtvrtě hodiny na rotopedu. Co se týká jídla, mám teď kojenecký režim. Jím šestkrát denně po dvou až třech hodinách. Ať si říká, kdo chce, co chce, tohle jediné funguje. Konečně vypadám zase jako člověk.“

Takže tu paní tak strašně štvalo vážení oběda, že si radši nechá uříznout kus žaludku a na věky bude obědvat kelímek kojenecké kaše. Super. A mně říkejte, že sem magor, když to jídlo vážím.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Moje kamarádka dělala už několikrát masérku v různých centrech neinvazivní liposukce a říkala mi, že to na chvíli funguje, ale za nějaký ten měsíc dva se to zase vrátí.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ILLUZE: aha, takovému člověku sebrat licenci. Au. To je šílené.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SHEALA: já také, ale chodím k pánovi, od nějž to naprosto nebolí, ale zažila jsem už několikrát hlášku, že lymfatická masáž prostě musí (!) bolet :(
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ILLUZE: Pokud lymfodrenáží myslíš lymfatickou masáž, tu si nemůžu vynachválit. Ale ne na hubnutí, ale na moje "cucky ve svalech", a tak nejak obecnou regeneraci, funguje mi to podobně jako vířivka po cvičení :)

Co se tyce kryolipolýzy, z toho co vím, považuju to za metodu zdraví škodlivou.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DRIZZT: naše známá - do té doby, než tohle absolvovala, hezká a neskutečně vitální ženská - tak touhle ptákovinou si tak rozhodila organismus, že jí začala otékat nejdříve pravá, nyní obě nohy - lékař jí doporučil lymfodrenáž... no tak otekla celá a začala nějak divně přibírat...
    známá jí doporučila aloe vera - takže návdakem má na obličeji několik výrazných hnědých skvrn...

a začalo to tak "nevinně"...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Víceméně náhodně nalistováno - celkem pěkný systém znovuobnovení svalového tonu

Cvičení pro ženy | Zdraví jako vášeň
    http://www.zdravijakovasen.cz/cviceni-pro-zeny
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Co si myslíte o kryolipolýze? Popřípadě o jiném "rozbíjení" tukových buněk (kavitací a pod.)? Má s tím někdo zkušenost? Díky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam