• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MEANDER:
    MEANDER: jestli máš po prvním roce vztahu stejnou frekvenci i kvalitu sexu jako v prvních měsících, tak good for you, ale moc lidí co to takhle mají neznám.
    Proto jsem (celkem logicky) usoudila, že by to v případě Quorry mohlo hrát roli...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: no ja koukam jak puk na tu jizni ameriku. A taky proc se tolik nehybou lidi ve Velke Britanii?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Proč se proboha nehýbe více jak polovina argentinských mužů? A teda Nový Téland mě taky překvapil.
    Daily chart: A map of sloth | The Economist
    http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/2012/07/daily-chart-11
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MEANDER: Tak to je blbost, no. Ale to jsem neřekla.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    QUORRA: Jasně, a ti, co jsou spolu deset let, tak souloží jenom za úplňku. Ti, co jsou spolu ještě déle, už jedině v pátek třináctého, později už jenom 29. února.
    To je ale blbost.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SAT_ANN: No to jo :). Je to možný, třeba je to obecně nějaká ztáta apetitu po prvotním zamilování...jsme spolu něco přes půl roku, no.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Tady to začíná vypadat jako na srazu absolventů po čtyřiceti letech...
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    QUORRA: já nevim, ale po nějaký době ve vztahu je to normální ne?
    Člověk už pochopí že jsou i důležitější věci...
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    LOPIK: "Musí"?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ono se mu taky nemusí chtít protože "musí"..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    QUORRA: Stávají se i jiný věci jen tak. Snížení sexuální apetence často vyvolá nějakej zdravotní problém, o kterým on neví. A pokud je osobnostně nastavenej tak, že nic není jeho chyba, tak si najde chybu u někoho jiného.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    BONEMINA: To je možné, ale nevím o ničem, co by ho na mě extra přitahovalo. Respektive o ničem konkrétním, co ho na mě přitahovalo.

SHEALA: A to se stává? Jen tak?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Může mít taky snížení sexuální apetence "jen tak" a potřebu to na něco hodit.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Čistě teoreticky... znám muže, který není schopný se ženou spát, pokud nemá vlasy delší než do pasu. Není možné, že těmi čtyřmi kily navíc ti zmizel nějaký specifický rys, který ho extra přitahoval?
    FITH
    FITH --- ---
    QUORRA: Promiň , nechce se mi to číst od starejch Římanů, kolik vážíš a kolik měříš?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    FITH: No dřív to tak nebylo, bylo by divné, kdyby se to snížilo až teď.
    FITH
    FITH --- ---
    QUORRA: A co jeho možná snížená sexuální apetence, nemůže být příčinou?
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Ale nevím, jestli vám nevadí, že se to tu rozebírá, protože přecejenom je to už trochu mimo rámec klubu.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Dobrá, tak mi může _BENNY: vysvětlit, proč se mnou nechce spát. Evidentně to ví líp, než já.

Jinak jo, jsem nejstarší dítě, takže jsem vždycky musela být ta chytrá, zodpovědná, vzor pro mladší ségru, o všechno se postarat. Rodiče mě sice občas chválili, ale je to přesně ve stylu toho, co se mi stalo nedávno - dostala jsem teďka v letním semestru první trojku ve škole. Dost jsem to obrečela, ale rodiče mě uklidňovali, že to není tak hrozný, že trojka je dobrá známka atd atd...a pak jsem z další zkoušky (patologie, nejtěžší zkouška u nás na škole) dostala dvojku, celá šťastná jsem to volala tátovi a on mi řekl, že je to super a hlavně, že jsem nedostala trojku. Tak asi tak k rodině. Jo, jasně, mám pocit, že nejsem pro rodiče dost dobrá a že se jim "nerentuju".

Co se týče přítele - s nikým jsem si ještě tak nerozuměla jako s ním, nehádáme se, všechno je v pohodě, až na tohle. Pokud si myslíte, že je za tím, že se mnou nechce spát, jiná příčina, než postava, sem s tím,mě totiž nic nenapadá.

TINA_SALO: Díky za tenhle názor.

ACKO: S tímhle souhlasím, vím, že sebevědomí je můj problém, navíc mám, jak popisuje JAJITA: pocit, že musím být ve všem nejlepší, dokonalá, protože jinak nebudu dost dobrá.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MANXX: ano, cetl. linkovat prispevky snad ani neni potreba, kdyz jsou mezi spodnimi 10ti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam