CORNELA: No, mi přijde, že vyloženě lžou spíš anorektičky, bulimičky a ZPčka už míň, spíš nastavují jednu tvář světu a druhou pečlivě schovávají.
Ale opět říkám, taky jí nevěřím, že je v pohodě. Ale že se může víceméně líbit sama sobě, nebo aspoň se prostě normálně akceptovat - proč ne? A jestli se líbí chlapům - náhodou, přesně tak, jak na to jde ona, bych na to taky šla, být v jejím věku míň v prdeli. ;) Totiž najít si seznamku pro tlusťošky, přes ni si někoho najít a v tu chvíli zmizí hlavní důvod pro depky (tzn. "nemám nikoho, protože jsem tlustá"). A ta soutěž o tlustou královnu krásy - proč sakra ne? U mně tohle pořešilo, když jsem jednu dobu tancovala orient - představa, že se někomu může líbit, jak tancuju, i když mám sto dvacet kilo, mě prostě nadchla, a už jsem se jednu dobu viděla, jak se hlásím do miss Orient. ;) Totální zvedák sebevědomí. Bylo to fajn, začít se konečně cítit jako normální lidská bytost, dokonce jako přitažlivá žena, a ne jako hnusné bezpohlavní "něco".
A i kdybych se s tou PPP pak nebyla poprala tak, jako jsem se s ní poprala, stejně by to byl býval obrovský krok kupředu. Věřím, že tobě to může připadat zvrácené, ale s podobným úhlem pohledu bys musela odsoudit dejme tomu třeba i paraolympiádu (s tím že "na co si ti kriplové sakra hrajou").