• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TINA_SALO: sakra, to je nápad, měly bychom se sčuchnout a z putyky udělat nějaké detoxikační středisko - vzduch je v Sudetech čistý a lesy hluboké, takže vařit z místního skopového a šťovíku a co tam roste, v rámci pracovní terapie štípat dřevo a nějaké to železité víno a dlouhé procházky by se taky našly. A z odpadků ve sklepě se jistě dá vytvořit nějaký stroj, co dělá Ping, vzhledem ke stavu šrotu se bude dát tvrdit, že je to tajná technologie vynalezená sovětskými vědci při plánování letu do vesmíru:D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak stačí si dohledat ten článek z DM, co je tam linkovanej...
    Sick US woman died in Hungary after 'airline booted her off three New York flights because she was too fat to fly' | Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2238590/Sick-US-woman-died-Hungary-airline-booted-New-York-flights-fat-fly.html
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    JUPIII: Jj, kvalita toho překladu je vidět zejména na větě "Všechno, co jsme chtěli, bylo dostat se zpět domů" - takovýhle věci se mi automaticky v hlavě překládají zpátky do angličtiny a to je rozčilující.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    To bude zas nějakej zprzněnej překlad . Kdo ví jak to bylo doopravdy.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Obézní Američanku vyhodili v Praze z letadla, vdovec žádá odškodné - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/letadlo-usa-evropa-zena-tloustka-odskodne-fi6-/zahranicni.aspx?c=A121127_152303_zahranicni_tss
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Blbý je, že jak už člověk tu seriózní medicínu jednou dělá, tak by si akorát zničil pověst. To chce být nedostudovaný skorodoktor, toho lidi uznávají pomalu víc :o) Nebo pracovat pod pseudonymem :D
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    CORNELA: otevři si nějakou detoxikačně-odkyselovací poradnu.... to je dneska tak trendy, že budeš za chvíli v balíku.... taky si vymysli nějakou dietu na bázi "jezte jenom 14 dní staré ovoce, sladké brambory, piniové oříšky bio kozí sýr, k tomu si kupte tenhle supr detoxikační čaj z tichomořské houby za sedmset krabička a za měsíc budete štíhlí, krásní a čistí..... uvidíš, jak ti utrhaj ruce :-D
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    CORNELA: jdi do toho, když vidíš, jaký kokotiny se dají zpeněžit - to bys byla blbá :-DDDDD
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CORNELA: Zkusenosti s demenci jsou nabiledni, ta pani se sebou musi zit cely zivot. ;-)
    Ale jsem rad, ze jsem se zas poucil o dalsi sarlatanske metode na tahani vaty z hejlu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Moderní medicína se neměla vzdávat konceptu neruastenie a její léčby pomocí dlouhých procházek v přírodě a pitím železitých vín.

Mám takové temné podezření, že by to vyléčilo většinu překyselených organismů, střev zacpaných usazeninami, mykózy krve a přemnožení kvasinek na mozku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    By mě zajímalo, jestli ten přístroj co dělá ping a vyplivne jí diagnozu je generátor náhodných čísel a nebo v jeho programu je nějaká zvrhlá logika.

A teda paní není rekvalifikovaná účetní, ale má inžynýrský titul z Vědecké výživy lidí z nějaké slovenské zemědělky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: no jo, ale když jim vezmeš krev, tak je ta magie pak daleko silnější.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A ph krve jde stanovit normálně papírkem, ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: Co máš proti mykóze krve?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Darkfield microscopy - vyšetření kapičky krve
    http://azvyziva.eu/darkfield.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JUPIII: že máš nedostatek přesně těch výživových doplňků, co prodávaj?

Teda vlastně

Co lze v živé a suché kapce krve sledovat:
    stav hydratace a dehydratace organismu
    indikátory acidózy (překyselení), nelze však stanovit přesné pH krve
    stav okysličení organismu a průchodnosti krevních kapilár, slabý krevní oběh
    životnost červených krvinek a jejich schopnost vázat kyslík
    stav železa, kyseliny listové a B12 (anémie)
    těžké kovy v krvi
    mykoza krve, candida albicans a jiné plísně
    zda je v organismu dysbioza, nedostatečné trávení a vstřebávání ve střevech, zvýšená propustnost střevní stěny
    nadměrná konzumace živočišných bílkovin, nestrávené bílkoviny, metabolický odpad v krvi, přetížení jater a sleziny
    potřeba antioxidantů, poškození volnými radikály, oxidativní stres
    stres – chemický, psychický, fyzický i mikrobiální
    cholesterol, triglyceridy
    hromadění kyseliny močové, urátové krystaly, riziko dny
    chronické a akutní záněty, alergie, autoimunitní reakce
    snížení imunity
    patogenní mikroorganismy a jejich vývoj
    riziko agregace trombocytů, viskozita krve, riziko infarktu, mozkové mrtvice
    aterosklerotický plak
    stav detoxikace organismu
    potíže s krevním cukrem (nelze ale stanovit přesnou hodnotu glykémie) v krvi
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    ELIZHANNAH: já se třeba při takovém tom "běžném" stresu cpu, ale pokud to přesáhne určitou hranici, naopak jíst přestávám. Třeba letos v květnu jsem asi týden nedokázala pozřít vůbec nic krom kafe s trochou mlíka, a pak jsem se učila jíst piškoty namočené v čaji.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADIETTA: já jsem v dřívějších dobách ve stresu hubla (staženej žaludek a vlastně už krk, nedokázala jsem nic polknout, ze všeho mi bylo blbě), ale poslední dobou ve stresu přibírám (paradoxně nutkání neustále něco brát do rukou a něco pojídat, pocity hladu - nj, tělo buší na poplach, říká "bude vojna, hladomor atd., najez se, ať máš sílu!")
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TINA_SALO: Některé houby jsou jedovaté, některé nikoliv. Někdo ve stresu hubne, někdo tloustne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam