CORNELA: za prvé není jisté, že to nosí zrovna malý, protože pokud by to byl on, byl by nemocný muž a hlavně kojenec. Jediný, kdo je neustále nemocný v naší rodině jsem já. Takže zcela laicky předpokládám, že mám špatnou imunitu, kterou řeší právě imunologie? Navíc mi imunologii navrhli na ORL a čeká na to i psychiatrička, protože pokud by se to v dohledné době nevyřešilo, začínám být zralá na AD. Hele já chápu, že když je to tvoje profese, která je, uznávám, často obviňována z věcí, za které si lidé mohou sami, ale tahle baba je podle mě fakt neschopná. Je fakt, že jak jednou jsi v soukromé péči, kde si zvykneš na určitý standard, že tvoje očekávání je poněkud nadsazené, ale co je moc, to je moc. Jsem objednaná, tak bych čekala, že se do tý karty aspoň podívá a ne se v průběhu vyšetření v tom hrabatj jak bába v koksu, všemu se divit, vůbec mě nevyslechnout a mít půl hodiny přednášku na téma obezity s nic neříkajícími poučkami. To, že jsem tam čekala hodinu a půl, když jsem byla objednaná, slyšela jak telefonuje s manželem, který ji naprd, pacienta tam neměla, no comment. Ale tady je hromada matek školkových dětí a rozhodně většina skoro každý měsíc nemarodí s horečkama a hnisavými infekty.