• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MONROE: Ano. Vím "jen" to, co jsi tu napsala a to co píšeš všude po nyxu.. Pro názor je to dostačující. ;)

ARGANNAH: Takhle bráno..asi máš pravdu. :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ILLUZE: na se cítím nejlépe, když vypadám co nejpřirozeněji a nenápadně :) Starám se o sebe hlavně z zevnitř (pohyb, jídelníček, celkový životní styl).
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ECLECTICA: A tak nemusím být k mání.
    Chci se líbit. Sama sobě :)
    Prostě se cítit dobře sama se sebou...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MONROE: fobie nějaká forma sebemrskačství?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOVOVAMINCE: Hlavní nepřítel Monroe je Monroe sama. Nemá imho smysl hrozně řešit kapající kohoutek, když prasklo potrubí a v domě je vody po kolena.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ARGANNAH: Ale takový "partner" situaci asi úplně nepomůže.. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOVOVAMINCE: Nesouhlasím. Mně se takhle přes net jeví, že Monroe je v takových sračkách, že jí sebeandělštější partner nepomůže, dokud si nepomůže ona sama.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MONROE: Přestaň s nim spát a najdi si někoho normálního, než se z toho fakt zblázníš.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MARKYSHA: Já volím mod šedá myška, dokonce jsem se i přestala líčit (což v mém případě znamená, že nepoužívám řasenku), představy že bych měla mít na sobě něco sexy, ve mně vyvolává paniku. Tohle dle mého není věc tloušťky a dokonce ani sebevědomí. Jen prostě nejsem pro nikoho k mání a je znát, že se tohohle klání neúčastním. (Ale nijak to neodsuzuju, chápu, že se lidi chtějí líbit, jen to sama mám jinak.)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ARGANNAH: Ja jsem se k ty "rozumny vaze" priblizila, mam aktualne nejmensi cisla (od zacatku stredni) a pomalu se zacinaj rozevirat ty nuzky vyberu (ja to teda zase trochu tlumim bodymodifikacema a vlasama na 2 cm :)).

A nevim, co uplne myslis tim "jebne mi", ale ja si v podstate uzivam to, jak se o me zacinaji zajimat muzi, kteri me pred tim nevnimali jakkoliv sexualne. A vsechny je hezky posilam do prd*le.
    Ackoliv chapu, ze proste neporuci tomu, co je pro ne pritazlive, tak ja zase odmitam byt s nekym, kdo by mi v situaci "pribrala jsem" oznamil, ze me nepovazuje za pritazlivou a papalala. Potrebuju vztah budovat na jinejch hodnotach.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ILLUZE: To říká snad každá holka, kterou znám. Že radši pivase nebo špek, než Kosteje nesmrtelnyho. Já to mám holt opačně :-)

Ovšem to, že pak masivnejsi ženská vypadá, jako že tomu chlapovi všechno sežere a nadávkem mu namlati, když neumeje nádobí, to je bohužel nevýhoda, to máte pravdu. To zase opticky s tím oplacanym vypadá líp.

SOLEI: Tak stárnutí a změny v dlouhem čase jsou něco jiného, kdyby mi muž ztloustnul, tak se taky nerozvedu :-) Nejspíš bych si na holt postupně zvykla a dobrý. Jen bych si takového prostě defaultne nevybrala.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MADIETTA: ale to si piš, že slyšela, ale prd si z toho dělám ;-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TESSS: tak jasně, ale je to výrazně menšinová komunita.

Krom toho, což už se dřenilo mockrát právě i v klubu o boubelkách, je mnoho mužů, které oplácané ženy sice přitahují, ale v životě by s takovou nechodili, právě proto, že prostě mají z většinového mínění nastaveno, že to prostě ne.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: jestli se ti nikdy nestalo, že na tebe chlap vyjeveně zíral, když jsi dala najevo jen náznak zájmu, případně ti rovnou neřekl, že s velrybou teda fakt ne, pokud jsi v životě neslyšela (nejenom na sebe) "panebože, jak ta se sem může cpát, co si proboha myslí", tak máš zřejmě opravdu velké štěstí.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    RETAL: já jsem věděla, že "povrchní" neni to nejvhodnější slovo. ale teď mě napadlo, že jsem myslela spíš nekompromisní. že někdo, kdo si tímhle prošel, se stane těžce nekompromisním vůči byť jenom náznaku toho, proti čemu se teď vyhraňuje. na nějaký rovině tomu samozřejmě rozumím, to samý bude odnaučenej kuřák etc. ale proto ta historka je tak ponižující, neměl si mě prostě vůbec všímat :-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TESSS: Ale vždyť jo! Ale svět mimo internetová fóra je málokdy rozdělen na skupiny "miluju hubendíry" a "miluju tlustoprdky". Takže se člověk prostě chová zdrženlivě. To je vše.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: no já nemám potřebu se někomu vnucovat, ale ani se jimi nechat omezovat, to je jejich problém, že se jim nelíbím, ne můj. Klidně si vezmu nějaké sexy oblečení, výstřih a pod. a klidně budu flirtovat a je mi fuk, co si o tom kdo myslí.
    TESSS
    TESSS --- ---
    ARGANNAH: a pak dej tu samou fotku do boubelek a uvidíš ty plusy.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Necituješ mě správně, jasně jsem psala "navenek". To nemá vůbec nic společného s tím, jak sexualitu prožívám sama nebo se svým partnerem - ale má to všechno společného s tím, že otevřená sexualita člověka, který spadá do nějaké nestandardní kategorie, je považovaná za trapnou. Svého času přesně na tomhle přece stál klub Panoptikum - určité typy oblékání, chování, pózování na fotografiích atd. jsou prostě vyhrazené pro lidi považované většinou za fyzicky přitažlivé (mladé, hezké, celé, nepostižené, hubené, atd.). Někteří aktivisti proti tomu bojují, ale mně to prostě nestojí za to - chci si své duševní síly rezervovat pro jiné věci, než pro odrážení posměšků nebo přežívání trapných situací.

Takže alespoň u mně nejde o to, jak vnímám samu sebe, ale o přijetí faktu, že většina společnosti považuje mou postavu za sexuálně nepřitažlivou nebo dokonce přímo odpudivou. A nevidím důvod, proč této většině svou sexualitu pod tlakem vnucovat. Jestli chceš praktickou ochutnávku, jak to myslím, pošli fotku nějaké pořádně oplácané dívky do klubu Co vás vzrušuje a sleduj ty mínusy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Znám pár holek, které jsou obézní, ví to o sobě a bez ohledu na tuto skutečnost prostě normálně hledají a balí partnery. Nepopírají to, ale zároveň si neubírají jiná práva, proč by měly.
    A jsou neskutečně sexy a to sebevědomí je super. "Jsem tlustá, ber nebo ne, ale nebudu si omezovat radosti a zalézat do kouta."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam