• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NIGHTFURY: Tak ona zrovna v tomhle podcastu rika že myslim 75 % (nebo i vic) lidi, co hubli v tom poradu, meli nejakej problem v detstvi - sikana, tyrani, zneuzivani, atd.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ARGANNAH: Mám s Cajthamlovou podobnou zkušenost, přišla jsem k ní hubnout, to se tak úplně nestalo, i když něco mě to naučilo změnit. Ale psychiku mi pomohla dát dohromady tak, že jsem to absolutně nečekala, byla skvělá a dodnes jsem jí za to vděčná.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ARGANNAH: Fitness007 taky sleduju. Dá se z informací odtama dost čerpat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jestli hejtuju někoho ze slavných výživářů, je to rozhodně Margit Slimáková.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CMLKA: Ja jsem k Cajthamlový roky chodila. Nejlepší psychoterapeut, kterýho jsem kdy poznala, nebudu přehánět, když řeknu, že mi změnila život. Vlastní hubnutí u ní už tak úspěšné nebylo, ten její režim mě sice strašně moc naučil, z čeho žiju dodnes, ale zpětně si myslím, že byl trochu moc rigidní.

Havlíček mě zamlada trochu lezl na nervy, ale přijde mi, že zmoudřel. Asi mu ty zkušenosti s hubnoucími klienty, co přišli poté, co se proslavil, otevřely oči (předtím dělal výživu sportovců). Hodně jsem poslouchala ty videa, co dělá společně s Fitness007, to jsou úžasné a hrozně rozumné věci. Taky doporučuju (akorát to video, kde se rozkecají o přirozených rolích mužů a žen, je třeba zdvořile ignorovat).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ARGANNAH: zrovna to mam rozposlouchany...ja myslela, ze je trochu hejtujete...kazdopadne za me taky super!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Naprosto excelentní guru dvojka Havlíček + Cajthamlová. Začíná to trochu rozpačitě, ale jinak je to ohňostroj, dejte si

PETR HAVLÍČEK & KATEŘINA CAJTHAMLOVÁ - Jste to, co víte... | Neurazitelny.cz | Večery na FF UK
    https://www.youtube.com/watch?v=6081T4H1ISQ&t=602s
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Zase jsem se ráno zasmála na instáči u Fitnesschefa a při tý příležitosti mi došlo, že jsem ho sem mohla taky nalinkovat. Takže jestli jste na Instagramu, tenhle chlápek je božskej

Graeme Tomlinson (@thefitnesschef_) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/thefitnesschef_?igsh=cGQxZTBoaTdxZzY4
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KRISKA: a bez magnesia mi cuká v oku.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: ja mam bez soli masakralni krece v lytkach zase... ono to bez ni moc nejde, no
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Na vlasy jsou cistici sampony (ne z drogerky zejo), lepe pak chyta barva. Na tlak mi pomaha dechove cviceni, sul semnou nedela nic, ale solim malo a jidla do mikrovlnky nejim.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: mně bez soli za pár dní klesne tak, že omdlívám už před obědem
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: To s tím solením jsem nevěděla.
    (Ale kdysi jsem že zdravotních důvodů zkoušela téměř nesolit a nepamatuju se, že by to s celulitidou něco udělalo. Jediný, co pomáhalo, bylo pít ten americkej olejovitej hnus.
    Zas teda jako že bych musela šílet kvůli celulitidě, to fakt ne. Ale vždycky jsem chtěla vědět, co za kouzla to způsobilo. Dík, teď to vím. :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: vlasy, že myješ, na horách já je mám parádní, doma ne. klaiska, nezánáší se vodním kamenem.
    Kůže asi bude důsledné pití a "vypláchnutí". Proti celulitidě se má málo solit.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Hele a s těmi vlasy a celulitidou, co to vlastně přesně způsobuje? To, že to piješ, nebo to, že se v tom myješ?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: ten nízký podíl minerálů zlepší prací a mycí schopnosti, udělá krásné vlasy a o celulitidě se říkalo, že se nemají pít minerálky a bublinky. Ale dlouhodobě to zvyšuje riziko srdečních problémů. Bacha na britafiltry apod.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Povrchová měkká sedí, chlorovaná právě ale moc ne. Xkrát jsem se ptala sama sebe, jestli nejsem trochu sebevrah, když to do sebe liju. Ale nikdy z toho nic nebylo ani mě, ani manželovi. Jen zvýšený výskyt beďarů.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: tipuju povrchová měkká voda, chlorovaná až hrůza ;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ARGANNAH: Privez zkumavku, zbohatneme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam